1004
Miley Cyrus ima šta da pokaže

Miley Cyrus ima šta da pokaže

1004
SHARE

Miley smo primetili dok je napuštala jednu kancelariju u Zapadnom Holivudu a kako bi ponovo istakla svoju sjajnu figuru, na sebi je imala samo kratku majicu i teksas šorc.

null

null

Iako izgleda sjajno, Miley se ne opušta već i dalje naporno trenira – američki mediji već su pisali da ima svog ličnog trenera kojeg plaća čak 25.000 dolara mesečno! Iako novinari nagađaju da se pevačica i glumica priprema za brak, ona je trenutno koncentrisana samo na pisanje nove muzike.

null

null

69 KOMENTARA

  1. Joooj jadna siii I LOVE ROCK @ Glupaco!Pa trebala bi bit ljubomorna i na swinju,posto je werowatno pametnija i lepsa od tebe,,,Miley NiJe sWinjA uopste!! A ti se nemoj gubiti,smesna si,ma daj ljubomora je cudo,a ti si bolesno ljubomorna,JADNICE!! miley forever <3 Hejteri gubite see ;)

  2. miley nije ni izasla iz pelena mogu reci i selena koja je i lepsa i ta decurlija … nisam ja u tom fazonu , a vi decurlijo palite svi ste svinje i budale corave… da ne nabrajam vise … a ti sto slusas decije pesmice sa miley to je tvoja greska glupaco i to velika greska !!!!!!!! govno je lepse od tebe cak i pametnijeee!!!

  3. ne gubi se i ne wredjaj NIKOGA ovde glupaco bedna i jadna!! Miley je 1000 X bolja od Selene pomiri se s tim corawa jadnice treba da te sramota ljubomorna kravo..Retardirana si prosjakinjo ruzna i glupava!

  4. @janche ja sam dan selene i imam pravo reci ono sto zelim,jer to je normalno da je tebi miley bolja,ali nama je selena naj.najlepsa sell<3333333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.