Start Stars Michael Jackson Michaelov čudesni svet

Michael Jackson Michaelov čudesni svet

SHARE

“Kralj popa” živeo je kao pravi car! BRAVO je zavirio u njegov privatni raj!

Tokom života bio je pravi fenomen. Totalni gigant pop muzike! Sada, ubrzo posle smrti, postao je legenda. Michael Jackson (+50) najveća je zvezda svih vremena! U prvom delu serijala o Michaelu Jacksonu donosimo ti ekskluzivni uvid u legendarni Neverland Ranch, Michaelov jedinstveni čudesni svet. MJ je 1988. godine stvorio sopstveno kraljevstvo: na imanju je napravio svoj zabavni park sa velikim točkom i vrteškama, u sklopu ranča je i zoološki vrt sa svim vrstama životinja. Tu je i njegov vozić koji fura preko imanja od 11 kvadratnih kilometara! Michael je nazvao ranč prema začaranom ostrvu na kom je živeo njegov omiljeni junak Petar Pan. U Santa Janez Valej, udaljenom sat vremena vožnje od Los Anđelesa, “Kralj popa” mogao je da ostvari sve svoje dečje snove. Ekskluzivno za BRAVO govori Michaelova prijateljica koja je živela na imanju Neverland. Pevačica Nisha Kataria (23) bila je Michaelovo poslednje veliko otkriće. Ona je takođe poslednja devojka sa kojom je pevač snimio duet, u svom sopstvenom studiju na imanju Neverland.

Njegova dobra prijateljica priča:
“Ovako je zaista bilo na Neverlandu!”
BRAVO je pričao sa Nishom o neverovatnom životu u Michaelovom svetu čuda.

BRAVO: Koliko dugo si živela u Michaelovom domu?
Nisha: Stanovala sam tamo šest nedelja. To je bilo apsolutno ispunjenje mog sna! Osećala sam se kao u ogromnom zabavnom parku u kojem je sve dozvoljeno i gde se sve može raditi. Veliki vozni park i vrteške, obožavala sam da idem u Michaelov zoološki vrt…
BRAVO: Ima li tamo mnogo životinja?
Nisha: Kamile, šimpanze, konji i mnogo toga. Moja mama i ja smo svakog dana odlazile na jahanje. U zoološkom ima i ogromnih zmija, pa čak i tigar! Ustajala sam svakog jutra, otvarala prozor sobe i posmatrala dva slona koji bi se kupali u jezeru. Neverovatno! Tako nešto postoji samo u Neverlandu!
BRAVO: Šta si inače radila na ranču?
Nisha: Često smo se vozili na kvadu po ogromnom imanju. I znate šta, u svakom pa i najudaljenijem ćošku može se čuti muzika. Ne pop pesme, već lepe melodije kao soundtrack. Osećala sam se kao na filmu!
BRAVO: Živi li na imanju mnogo ljudi?
Nisha: Ne, mnogo manje nego što sam mislila. Bili smo mi, naravno, Michael i njegova deca i nećaci. A često su ga posećivali njegovi članovi porodice.
BRAVO: Kako si uopšte upoznala “kralja popa”?
Nisha: Kada sam imala 16 godina, sa porodicom sam otišla na neku proslavu. Pevala sam na ulici i prišao mi je neki čovek. Upitao me je ko sam, da li sam školovala glas, imal li nešto objavljeno i slične stvari. Ćale mu je dao CD sa nekim mojim privatnim snimcima. Godinu dana kasnije nazvao nas je taj čovek i rekao: “Nisha, tvoj CD dao sam menadžeru Michaela Jacksona. Gospodin Jackson želi da se sretnete.” Naravno, mislila sam da se šali, ali ispostavilo se da govori istinu!”
BRAVO: Kako je prošao tvoj prvi susret sa MJ?
Nisha: Bila sam tako nervozna! Našli smo se u njegovoj privatnoj biblioteci na imanju Neverland. Srce mi je divlje udaralo kada sam začula njegove korake. Sa njim su bila i njegova deca Prince Michaela i Paris Katherine kao i njihova dadilja. Nasmejao se i zagrlio me. Onda su Prince Michael i Paris krenuli da mi pruže ruku, ali im je Michel mirno rekao: “Ne, mi se ne rukujemo, već se grlimo”.
BRAVO: Šta se onda desilo?
Nisha: Zamolio me je da nešto otpevam. Zapevala sam “I Will Always Love You” od Whitney Houston. Kada sam završila, rekao mi je: “Nisha, imaš glas poput anđela”. Predložio je da zajedno snimimo neke pesme. Kako bi to bilo što jednostavnije, trebalo je da nekoliko nedelja stanujem na imanju Neverland. Nisam mogla da verujem! Čak sam smela da pozovem svoju mamu i braću. Bilo je veličanstveno!
BRAVO: Kako ga se još sećaš?
Nisha: Michael je bio jednostavan čovek, uopšte nije bio umišljen. Nije se ponašao kao najveća zvezda na svetu, već kao prijatan i fin čovek. U tonskom studiju stalno bi me pitao da li mi je nešto potrebno, neko piće za osveženje ili pauza.
BRAVO: Jeste li zajedno provodili slobodno vreme?
Nisha: Da, skoro svaki dan. U njegovom privatnom bioskopu gledali smo filmove, skakali na trampolini ili igrali video igrice. Michael je bio totalno opušten.
BRAVO: Koji je najlepši trenutak sa Michaelom?
Nisha: Jedan telefonski razgovor nikada neću zaboraviti. On je bio na putu i nazvao me je. Upitao me je da li sam srećna. Želela sam da se zahvalim na pomoći i podršci, ali on je samo rekao: “Nisha, imaš divnu porodicu i postaćeš odlična pevačica.” Čak mi se zahvaljivao što sam posetila Neverland! Sada se naježim kada se setim toga.
BRAVO: Kako je izgledao rastanak na Neverlandu?
Nisha: Bila sam veoma tužna, ali otkriću vam nešto, ponela sam nekoliko stvari za uspomenu. Nekoliko igračaka, jelovnik koji je on potpisao i kartu ranča…
BRAVO: Kako ćeš se sećati Michaela?
Nisha: Jednostavno, bio je suviše dobar za ovaj svet! Veoma je retko da neka svetska zvezda ostane tako jednostavna. Michael je bio moj prijatelj i učitelj. Beskrajno sam tužna i nikada ga neću zaboraviti. Ponosna sam što smo snimili duet! Nadam se da će se naša pesma “Wonderful World of Candy” pojaviti ove godine. Pri tom, bila sam niko i ništa, jedna 16-godišnja devojka za koju niko nije čuo. Uprkos tome, hteo je da sarađuje sa mnom što dovoljno govori o njegovom srcu…

SHARE
Prethodni članakKiss!
Naredni članakRihanna zamalo da umre!

OSTAVI KOMENTAR