3893
Mario Casas, Maria Valverde i Clara Lago na premijeri filma “Želim te”

Mario Casas, Maria Valverde i Clara Lago na premijeri filma “Želim te”

3893
SHARE

Premijera nastavka izuzetno popularnog “Tri metra iznad neba” organizovana je juče u Madridu, a na crvenom tepihu glumce je sačekala prava lavina fanova.

null

null

Brojne devojke nosile su postere posvećene Mariu Casasu a crvenim tepihom osim glavnih glumaca prodefilovale su i brojne ličnosti iz javnog života Španije – premijeru “Želim te” niko nije želeo da propusti

null

null

Mario Casas pojavio se u elegantno crnoj kombinaciji a izjavio je kako će se ostatak nedelje odmarati, kao i da mu promovisanje filma u drugim gradovima ne predstavlja nikakav problem. Ipak, on ističe kako mu je zabranjeno da govori o detaljima vezanim za rasplet priče.

null

null

Sa druge strane, Clara Lago priznaje da je šokirana pažnjom i ljubavlju koju dobijaju od ljudi, a kaže da svoju ulogu posebno ceni jer je njen lik vrlo slojevit.

null

[youtube laCsdJgTWw0]

Maria Valverde kaže da je bila vrlo nervozna jer je toliko ljudi došlo na premijeru. Ona smatra da je film pravi spektakl i ohrabruje sve da ga pogledaju.

30 KOMENTARA

  1. Super mi je film, ja se nadam drugacijem kraju od onog u knjizi, tj. da Babi i Hache ostanu zajedno…ali, o tom potom. i nimalo mi se ne svidja Babina haljina, kao da je navukla jasstucnicu… :=)

  2. Kako je leeeep..! *_* 
    @dinna Ja mislim da nece da ostanu zajedno, tj. on ce da prevari novu devojku sa Babi, a ona ce opet da ga zezne.. :/

  3. Mario sreco moja kako si lep.A Maria je prelepa.Jedva cekam da pogledam film.Inace,pogledajte na Leptirici,mozda je tamo postavljen film.pozz

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.