1022
Maloletni Justin Bieber sanja o seksu u troje sa Cheryl Cole i...

Maloletni Justin Bieber sanja o seksu u troje sa Cheryl Cole i Katy Perry!!!

1022
SHARE

Već duže vreme je poznato kako se tinejdžerskoj zvezdi Justinu Bieberu sviđaju Kim Kardashian, Cheryl Cole i Katy Perry te kako bi Emmu Watson želeo da izvede na večeru. No, 16-godišnji pevač ovog je puta tabloidima otkrio i kako mašta o seksu u troje s Cheryl Cole i Katy Perry.

Image Hosting by imagefra.me

“Samo čekam da ostanem nasamo u sobi sa Katy Perry i Cheryl Cole, istovremeno. Bilo bi to sjajno. Znam da je Katy verena i da Cheryl ima novog dečka, ali nadam se da bi me smatrale bar malo slatkim i izgrlile me i izljubile. Volio bih biti meso u tom sendviču”, slikovito je opisao maloletni Justin, dodavši kako su “Cheryl i Katy dve najlepše žene na svetu”.

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

105 KOMENTARA

  1. Ako vec masta o sexu, trebalo bi da sanja sa nekim njegovog godista… :) A i ja msm da bravo laze! :P :) ;) a i da je istina msm da to NIKAD nebi rekao javno.. :)

  2. Gospode Bože! Ovaj je izgleda stv gay! (Bez uvredenje fanovi Justina, ali, tako se ponaša!) Kad mu neko da comment na YT-u, on ga prijavi kao nepoželjno, hoće da ima grupni sex, … Ja bi rekla da on prosto nije normalan i da je gay! Justinovi fanovi, još jednom se izviljavam, ali, tako se ponaša! A i ovaj Bravo, samo nešto piše i njemu, Lady Gagi i Seleni Gomez, kao da su jedini na svetu! Dajte, pa valjda i postoje još neke ‘Famous faces’ na ovom svetu!

  3. WoW, JA sam iznenadjena i uvredjena! o.O Bas mi nije jasno da takavom 16-o godisnjaku malo kvrcne u glavi! (sorry Justinovim fanovima) NEka nadje neku svojih godina, evo ja imam jednu drugaricu ! :D

  4. Ovo su komentari iz 2012 i njegova izjava za koju kazete da je lazna ali on je to ponovo rekao 2015 i 2013 tak oda KATY JESTE NAJLEPSA ZENA NA SVETU (ima dobar ukus)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.