Start Stars Magična noć za Beyonce na Superboulu!

Magična noć za Beyonce na Superboulu!

SHARE

null

Na noćašnjem spektaklu u Nju Orleansu u prvom planu bili su igrači Baltimora i San Franciska, ali na njih su svi zaboravili kad se na sceni u poluvremenu pojavile Bey, zajedno sa drugaricama iz benda Destiny’s Child!

null

null

Superboul svake godine gleda više od milijardu ljudi a u poluvremenu koncerte uvek imaju neke od najvećih muzičkih zvezda današnjice. Ipak, sad je svima jasno zašto se baš od nastupa Beyonce toliko očekivalo! Bey je na scenu ušla pevajući “Love On Top” ali je onda “podivljala” na sceni, zajedno uz publiku kojoj je pevala “Crazy In Love”.

null

null

Na opšte oduševljenje, na sceni su se pojavile i njene koleginice iz benda Destiny’s Child, Kelly Rowland odnosno Michelle Williams a sve tri otpevale su neke od najvećih hitova svoje grupe. Prva zvezda ipak je bila Bey – ovo je možda i njen najbolji nastup kojeg smo ikad videli i prava najava za spektakl koji nas očekuje u Beogradu!

null

null

Kako je Beyonce izgledala i zvučala, najbolje je opisala Kim Kardashian na svom Twitter nalogu: “Čula sam da je bila neka utakmica na današnjem koncertu Beyonce…da li je to stvarno istina?”

null

null

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR