Start Stars Loudres i Kelly proslavile prvi rođendan brenda “Material Girl”

Loudres i Kelly proslavile prvi rođendan brenda “Material Girl”

SHARE

Selebriti kćerke, Kelly Osbourne i Lourdes Leon, proslavile su prvu godinu postojanja modnog braeda za tinejdžerke “Material girl” u robnoj kući “Macy’s”.

“Material girl” je pokrenula slavna Madonna u saradnji sa svojom kreativnom kćerkom Lourdes, koja je tada imala samo trinaest godina. Kolekcija prepuna helanki s printovima, suknji od tila, kariranih košulja, kožnih jakni i ludih modnih dodataka, oduševila je američke tinejdžerke i postala pravi hit.

Za zaštitno lice Madonna i Lola, kako je mama zove, odabrale su porodičnu prijateljicu Kelly Osbourne, koja je u poslednjih godinu dana potpuno promenila svoj izgled u pozitivnom smeru.

Lourdes i Kelly održale su kratki govor o samoj liniji “Material girl”, i predstavile novu kolekciju. Sve je bilo uređeno jako devojački i u stilu s odećom brenda, pa je tako čak i modna pista bila roze boje.

Devojke su na kraju proslave isekle predivnu roze-leopard tortu, koju je dizajnirala srećna obožavateljka koja je pobedila na nagradnoj igri stranice “Material girl” u kojoj su stotine devojaka slale svoje predloge za izgled slavljeničke torte.

Za ovu proslavu devojke su se stvarno skockale pa je tako Kelly obukla crnu usku suknju, majicu s leopard uzorkom i kožnu jaknu, a Lourdes je mamila poglede u kratkoj žutoj haljinici i crnim štiklama. Svi su se složili da su devojke blistale i da Lourdes, koja je izrasla u pravu lepoticu, jedna od najatraktivnijih “slavnih kćeri”.

OSTAVI KOMENTAR