1075
Ljubav cveta: Justin i Selena na zajedničkom ručku

Ljubav cveta: Justin i Selena na zajedničkom ručku

1075
SHARE

Jus i Sel izgledali su kao svaki mlad par u ljubavi dok su šetali ulicama Glendejla u Kaliforniji, gde su izašli na zajednički ručak.

null

null

Biebs je na sebi imao interesantnu kombinaciju koja je obuhvatala široke pantalone i džinovske patike, a primetili smo i kul priveza u obliku kučeta.

null

null

Sa druge strane, njegova lepša polovina je pokala nove ekstenzije za kosu a farke koje je nosila kao da su vremeplovom stigle iz sredine devedesetih. Međutim, to je novi trend među slavnima, koji je pokrenula Rihanna. Izgleda da su dvoje zvezda zaista srećni u ovom trenutku iako spadaju među najzaposlenije tinejdžere na planeti.

null

null

66 KOMENTARA

  1. @nina dobrev fan,ja sam potpuno sigurna da ti nisi pismena,jer da jesi,ti bi procitala da sam ja tamo gore napisala da ne treba vredjati ljude koji iskazu sta misle o nekome,a narocito ako je taj neko selena gomez,a to si ti upravo uradila!

  2. Koliko ste retardirani sa tim pljuvanjem po Justinu, i ostalima.Ja ga uooopste ne slusam, i nemam potrebu da ga vredjam.Ako vam se ne svidja, jednostavno iskulirajte.Ali ne, vi mu poklanjate vise paznje nego njegovi fanovi. o.O
    Decko peva, postoje ljudi kojima se to svidja, a tudji ukus treba postovati!Zbog svojih pesama je popularan, i zbog njih je postao zvezda!Kako to da niko ne pljuje Kim Kadashian, koja se znamo vec svi kako proslavila?Ne razumem vas.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.