Start Stars Little Mix priredile sjajan šou u Liverpulu, Zayn i Perrie definitivno zajedno!

Little Mix priredile sjajan šou u Liverpulu, Zayn i Perrie definitivno zajedno!

SHARE

null

Perrie Edwards ponovo je jako srećna – njen Little Mix održao je energičan koncert u Liverpulu za koji su devojke dobile samo pohvale, a viđena je i kako se drži za ruku sa dečkom, Zaynom Malikom.

Little Mix na sceni su se pojavile u svojim uobičajenim kombinacijama – preširokim farkama i skraćenim topovima a osim svojih pesama, fanove su obradovali i obradama numera “Bootilicious” (Destiny’s Child) odnosno “No Scrubs” sastava TLC.

null

Perrie nam je delovalo posebno srećno – njen dečko bio je u publici i ulio joj je neophodno samopouzdanje. Zayn je koncert posmatrao iz VIP dela a bio je podjednako oduševljen kao obožavatelji, koji su se devojkama kasnije zahvalili porukama na Twitteru, poput “Najbolja noć mog života, promukla sam 🙁 Najglasnije sam vrištala. Tužna sam što je sve završeno :(” ili “Želim da budem deo Little Mixa, bile su apsolutno neverovatne!”

null

Da su Zayn i Perrie zajedno potvrdila je i jedna obožavateljka koja ih je nakon koncerta fotkala dok su se držali za ruke. Izgleda da je cela drama oko pevačevog navodnog neverstva završena na najsrećniji način!

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR