841
Lily Rose Depp postaje prava lepotica

Lily Rose Depp postaje prava lepotica

841
SHARE

Kćerka poznatog glumca Johnnyja Deppa i pevačice Vanesse Paradis nedavno je napunila 13 godina, a zahvaljujući genima jednih od najlepših roditeljskih parova u Holivudu, izrasta u pravu lepoticu.

FFN_IMAGE_50825941|FFN_SET_60051057

FFN_IMAGE_50825932|FFN_SET_60051057

Fotografi su nedavno snimili slatku tinejdžerku u šopingu sa svojim dadiljama, a mnogi su primetili da je vitka Lily “pokupila” najbolje od svojih zgodnih roditelja. Anđeosko lice, sitnu građu i plavu kosu nasledila je od svoje majke Vanesse, a neodoljive smeđe oči od prelepog oca Johnnyja, pa mnogi predviđaju da će Lily za nekoliko godina biti jedna od najlepših holivudskih mladih dama.

FFN_IMAGE_50826985|FFN_SET_60051112

FFN_IMAGE_50826983|FFN_SET_60051112

40 KOMENTARA

  1. stvarno nije u redu da devojcicu od 13 godina nazivate anoreksicnom,ona je u pubertetu i tek ce se razviti,mozda je ova slika slikana pocetkom leta,pa devojcica jos nije stigla da pocrni,a sto se sminke tice,ako je stavila malo maskare,ne vidim nista lose u tome,kao da vi sa 13 godina niste.Sto se tice cipela/cizma ne vidim nista lose u tome ona ima 13 godina i tek treba da otkrije svoj stil,zato nemojte biti ostri prema njoj.

  2. Jao dete od 13 god.nisi brus koji joj je ogronan.. hm prelistajte stare bravo novine ja msm cak januar ili decembar ona tad nije imala ni s od sisa…. 

  3. Devojčica ima tek 13 godina. U biti, za svoje godine i nije mršava i veoma dobro izgleda. Vremenom će dobiti na težini koliko bude potrebno, još je mlada. Bit će ona, što lepa, što zgodna. Uverit ćete se.

  4. Visoka je za svoje godine,cak msm da je i veca od mn (ja imam 14 god. xD:P)!!!! Pa,slatkaa jeee!!! Mng me nervira sto svi misle kad su roditeljii lepii da ce i deca da budu!! Pa,mala je veravatnoca da budu ruznaa,ali postojii mogucnost!!! Po mn je njena majka Vannesa ruznaa -.- xD A,i ne mora da znc ako su oni iz Holivuda da su mng lepiiiiiiiiii!!! Ima mng lepsih NORMALNIH LJUDII od njiih :D

  5. Aj ljudi,da vam ja nesto pojasnim…
    Ta ku*va Vanessa je,da je Johnny ne bi ostavio,zatrudnela sa ko zna kim,i ubedila Johnny-a da je to njegovo dete…Ali nije. Ova mala anoreksicna nafurana umisljena Lily je dokaz. :D Budimo realni,pogledajte Johnny-ja,a pogledajte ovu;O
    P.S. Johnny is my husband<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.