Start Stars Lily Collins i Jamie Campbell Bower: Osmesi na premijeri filma “Instrumenti smrti:...

Lily Collins i Jamie Campbell Bower: Osmesi na premijeri filma “Instrumenti smrti: Grad kostiju”

SHARE

Photo Fernando Aceves 32

Ekipa filma “Instrumenti smrti: Grad kostiju”, premijerno je u Meksiko Sitiju predstavila ovo novo ostvarenje koje svakodnevno osvaja sve veći broj obožavalaca.

Najveće zvezde na crvenom tepihu bili su, naravno, glavne zvezde ovog filma, Lily Collins i Jamie Campbell Bower, koji su veselo pozirali fotografima i družili se sa fanovima.

Photo Fernando Aceves 5

Photo Fernando Aceves 321

Photo Fernando Aceves 32

Photo Fernando Aceves 23

Photo Fernando Aceves 22

Photo Fernando Aceves 19

Photo Fernando Aceves 17

Radnja filma smeštena je u savremenom Njujorku, gde Clary Fray, naizgled obična tinejdžerka, otkriva neobičnu istinu o sebi. Ona je potomak loze Senolovaca, tajnog reda mladih polu-anđela, ratnika, zarobljenih u drevnoj borbi za spas našeg sveta od demona. Nakon što joj je majka misteriozno nestala, Kleri je primorana da se pridruži Senolovcima, koji je upoznaju sa opasnostima “druge strane” Njujorka, mestom nazvanim Podzemni Svet u kome vladaju demoni, vešci, vampiri, vukodlaci i druga smrtonosna stvorenja.
Film je snimljen po prvoj knjizi serijala Cassandre Clare koji se našao na prvom mestu Njujork Tajms liste bestselera serijala namenjenoj mladim čitaocima i na pomenutoj listi se nalazi skoro dve godine! Svakako će to biti i uzbudljiv filmski serijal, jer je već potvrđeno snimanje drugog nastavka.
Film “Instrumenti smrti: Grad kostiju”, prikazivaće se i u domaćim bioskopima, od 5. septembra.

Mortal-Instruments_plakat - Smanjeno

Instrumenti smrti 1

4 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR