493
Legende ne umiru: Zvezde i Jacksonova deca na koncertu slavila život kralja...

Legende ne umiru: Zvezde i Jacksonova deca na koncertu slavila život kralja popa

493
SHARE

Veliki koncert “Michael Forever” održan je u Kardifu. Na spektaklu u čast pokojnom kralju popa Michaelu Jacksonu bila su i njegova deca, Blanket, Prince i Paris, odeveni u kostime koji su podsećali na stil njihovog slavnog pokojnog oca.

“Jako smo srećni što smo ovde ove posebne večeri u čast našeg oca”, rekla je Jacksonova 13-godišnja kći Paris, koja se nakratko pojavila na pozornici.

Na pozornici su brojni muzičari izvodili hitove iz duge Michaelove karijere. Nastupala su brojna poznata imena, među kojima i Christina Aguilera, Gladys Knight, Cee Lo Green, Pixie Lott i brojni drugi. Millenium Stadion u Kardifu je na kraju bio rasprodat pa je u koncertu uživalo 50 hiljada ljudi. Na pozornici su bila i Michaelova braća Marlon, Tito i Jackie, koji su s njim bili u bendu Jackson 5. “Osećate li njegov duh ovde”, pitao je Marlon publiku, koja se gromoglasno složila.

Koncert je ispao prilično velika kontroverza jer je trenutno u toku suđenje Jacksonovom lekaru Conradu Murrayu za ubistvo iz nehata. Zbog toga deo pevačeve porodice, braća Jermaine i Randy i sestra Janet, nisu želeli da dođu naglašavajući da je koncert “pogrešno tempiran”. Na koncertu je zato bio Ne-Yo, koji je izveo hit “Billie Jean”. “Ne radi se o kontroverzi. Niti o suđenju, ni o smrti. Radi se o tome da ovde slavimo njegov život i njegovu muziku”, rekla je r`n`b zvezda na oduševljenje publike, a s njom se složio i Marlon: “Svako od nas tuguje različito. Mi želimo da proslavimo pozitivnu stranu njegovog života i sve pozitivne stvari koje je napravio”.

Neki Michaelovi fanovi takođe misle da koncert tokom suđenja nije dobra ideja. “Mislim da su trebali da pričekaju. Ako radite nešto u počast Michaelu, onda to treba napraviti najbolje što se može, kao što je radio i Michael”, rekao je predsednik danskog kluba fanova Wesley Noorhoff. No, i među fanovima su mišljenja podeljena. “U sudnici postoji toliko toga negativnog. Ovo je bila šansa da zahvalimo Michaelu i proslavimo njegovu muziku”, rekao je Ronnie Lee, jedan od obožavalaca koji su došli na koncert u Kardifu. Na koncertu su nastupali i Leona Lewis, Alexandra Burke, Yolanda Adams, 3T, Jamie Foxx, La Toya Jackson i brojni drugi.

12 KOMENTARA

 1. link to youtu.be
  8-)
  link to youtu.be
  Zna se ko je kralj zasluzijo je ali sta je bilo dok je bio ziv?? Svi su hteli da ga spuste na nivo na koji nije bio ali se nas KRALJ nije dao i uvek dokazao da je jedan jedini trebalo je ovakvoh koncerata i u njegovim zivim danima a super zbog ovoga i deca sto su bila tu ma da MJ nije hteo da ih izlozi javnosti s velikim pravom jer ih posle svi iskoriscavaju!!! Michael Lives FOREVER!!! 8-)

 2. link to youtu.be
  Zna se ko je kralj zasluzijo je ali sta je bilo dok je bio ziv?? Svi su hteli da ga spuste na nivo na koji nije bio ali se nas KRALJ nije dao i uvek dokazao da je jedan jedini trebalo je ovakvoh koncerata i u njegovim zivim danima a super zbog ovoga i deca sto su bila tu ma da MJ nije hteo da ih izlozi javnosti s velikim pravom jer ih posle svi iskoriscavaju!!! Michael Lives FOREVER!!

 3. SVAKA CAST SVIM ZVEZDAMA KOJI SU DOSLI DA PEVAJU U NJEGOVU CAST!!!!!!!!! CAST KRALJA POPA<3 MICHAEL JACKSON FOREVER<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.