Start Stars Lady GaGa proglašena modnom ikonom, Alessandra Ambrosio i Miranda Kerr blistale

Lady GaGa proglašena modnom ikonom, Alessandra Ambrosio i Miranda Kerr blistale

SHARE

U Njujorku je održana dodela CFDA modnih nagrada (CFDA Fashion Awards), koju svake godine organizuje Veće američkih modnih dizajnera.

Ove je godine modnom ikonom proglašena Lady GaGa, koja je na dodelu stigla u crnoj haljini, sa šiljcima na grudima i tirkizno plavom perikom na glavi. Nagradu koju su ranijih godina, između ostalih, osvojile Sarah Jessica Parker, Kate Moss, Nicole Kidman i Iman, preuzela je gotovo suznih očiju. Alexander Wang proglašen je dizajnerom godine, a Marc Jacobs primio je nagradu za životno delo.

Dame koje su posebno zablistale na dodeli su anđeli Victoria’s Secreta Miranda Kerr, kojoj je crna haljina s prorezima i zlatnim detaljima savršeno pristajala, te Alessandra Ambrosio, koja je za tu priliku odabrala elegantnu crvenu haljinu.

Na dodeli su se, između ostalih, našle i “modna kraljica” Anna Wintour, Kerri Washington, Karolina Kurkova, Georgina Chapman, Ashley Greene, Liv Tyler, Chloe Sevigny, Leelee Sobieski, trudna Jessica Alba, Marcia Cross, Lucy Liu odnosno Naomi Watts.

OSTAVI KOMENTAR