Start Stars Lady GaGa pozirala na sve četiri

Lady GaGa pozirala na sve četiri

SHARE

Lady GaGa snimila je istovremeno otkačeni i seksi editorijal za majsko izdanje časopisa Harper`s Bazaar.

Pevačica je na sve četiri golišava pozirala na klaviru, a u jednom je izdanju na sebe odenula haljinu s nekoliko pari malih grudi. Na jednoj fotografiji GaGa izgleda čak i prilično normalno, ako se izuzmu umetci na jagodičnim kostima.

Za njih pevačica tvrdi da su to njene kosti. “Ne radi se o nikakvoj prostetici, to su moje kosti. Oduvek su bile u meni, ali čekala sam pravi trenutak da svima pokažem ko sam ja zapravo.

One izlaze na površinu kada sam inspirisana”, tvrdi kontroverzna pevačica. GaGa je časopisu otkrila da je najsrećnija kada svaki dan živi negde između realnosti i fantazije. Najgore joj je kada ta svoja dva sveta treba da uskladi.

Osim do muzike i slave, pevačici je stalo i do materijalnog statusa koji je sebi osigurala pa objašnjava na koji način joj bogatstvo nešto znači.

“Pravi luksuz mog uspeha je što sada sve mogu da radim pod svojim uslovima. Sada je ceo zabavni park u mojem vlasništvu. Nije mi stalo do toga da zaradim puno novca, stalo mi je do toga da napravim razliku”, kaže GaGa.

OSTAVI KOMENTAR