357
Lady Gaga ponovo pomera granice mode

Lady Gaga ponovo pomera granice mode

357
SHARE

spl607306_013

Pred početak Nedelje mode u Njujorku je održana dodela Fashion Media nagrada, na kojoj je jedna od najvećih zvezda bila Lady Gaga.

Slavna pevačica ponovo je uspela da privuče svu pažnju svojim neobičnim autfitom. Naime, Gaga je nosila crno odelo sa pufnastim rukavima inezaobilazne cipele sa visokom platformom, dok je prezentovala nagradu za magazin godine, koju je dobio list “V”, za koji je pevačica nedavno pozirala potpuno naga.

spl607121_001

lady-gaga-090613-_4

lady-gaga-090613-_3

lady-gaga-090613-_2

lady-gaga-090613-_1

Izvor: Life Content

17 KOMENTARA

 1. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH, sorry-te Gagini fanovi, al’ ovo je stvarno smješno. :’D Volim ja Gagu, pjesme su joj extra, al’ ova kombinacija… HAHAHAHAHAHAH. :’) 

 2. Volim je i lepa je, ali je ovo uzas, mada sta se vi toliko cudite, imala je i gore kombinacije.

 3. HAHAHAHAHAHAHAH, mah, kraljica je ona, rijetko ko se usudi da obuče nešto kao ona. ;) Respect for her. :) :*

 4. Iskreno, meni se ne svidja njen stil, niti sam neki njen veliki fan, ali volim neke njene pesme. Ali ipak joj se iskreno divim na toj njenoj smelosti i odevnim kombinacijama. Ona je nekako uvek dosledna sebi i nije je briga sta ceo svet misli o njenom stilu i to je stvarno za pohvalu! 

 5. Iskreno, meni se ne svidja njen stil, niti sam neki njen veliki fan, ali volim neke njene pesme. Ali ipak joj se iskreno divim na toj njenoj smelosti i odevnim kombinacijama. Ona je nekako uvek dosledna sebi i nije je briga sta ceo svet misli o njenom stilu i to je stvarno za pohvalu! 

 6. bez obzira šta vi pričali, ona je meni u svakoj odjevnoj kombinaciji predivna na svoj način, samo ne vidim šta u ovom outfitu ima bit loše?? sad se našli modni stručnjaci komentirat nešto u vezi nje, ako si pravi gagin fan onda je podržavaj u svemu a ne govorit “ja sam njezin fan, al ovo je stvarno očajno” i tako neke stvari, malo razmislite kad budete išli komentirat ;))

  • Hahahahaha ti si ružna tetrijebu!
   Pa kako može da bude baba sa 27 godina govnjaru raspali!?
   Gaga je boginja! A ti se jebi ćurko! <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.