186
Lady Gaga: Kuliranje sa Rolling Stonesima

Lady Gaga: Kuliranje sa Rolling Stonesima

186
SHARE

null

Lady Gaga za vikend je nastupila sa legendarnim Rolling Stonesima a njen veliki prijatelj, fotograf Terry Richards, sad je s nama podelio par fotki sa tog događaja.

null

null

null

Gagu vidimo kako uživa u koncertu, zatim njene slike iz bekstejdža ali i u kostimu kojeg je nosila za vreme nastupa. Na crno-belim fotkama Gaga je u društvu Ronnieja Wooda i Brucea Springsteena a nisu izostala ni fotka sa Terryjem Richardsom.

null

null

null

FOTO: Terry Richards
IZVOR: Life Content

12 KOMENTARA

  1. +8 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik(all 1D too),Chris Brown,Rihanna,Rita Ora,Flo Rida,Justin Timberlake,Conor Maynard,Demi Lovato and Taylor Swift

    Gaga queen! <3 ;)

  2. Aaa a jeste pogledali nastup. Kako je razvalila. Otpevala je savrseno. I jos skakuce u onim stiklama. Svaka cast. Inace njen san je bio da nastupi sa Rolling Stonsima i eto san joj se ostvario. :)

  3. Zasluzuje! Ona je u kratkom vremenskom periodu ostvarila neverovatan uspeh, da l’ zbog talenta, da l’ zbog stila oblačenja, sasvim je svejedno… I dalje je kralj. :3

  4. Gaga je najbolja!!! she is the best mother monster!!!! iii drago mi je sto joj se san konacno ostvario!!! ma ona je bomba! najlepse peva!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.