704
Lady GaGa kao velika zlatna ptica

Lady GaGa kao velika zlatna ptica

704
SHARE

Lady GaGa prisustvovala je dodelama nagrada “2011 BAMBI” u Nemačkoj, na kojoj je dobila nagradu za najboljeg internacionalnog pop izvođača. Nakon nekoliko pojavljivanja u malo “smirenijoj” odeći u stilu Audrey Hepburn, GaGa se vratila svojem prepoznatljivom stilu.

Uvek nepredvidiva, pevačica je za ovaj događaj obukla dugačku belu haljinu od perja, s zlatnim gornjim delom s kojim je bila spojena i zlatna kapa koja je slavnoj pevačici prekrila većinu lica. U ovoj kreaciji, GaGa nas podseća na veliku zlatnu pticu, a ne možemo da se ne zapitamo da li bi ovako izgledala i njena vjenčana haljina.

GaGa je oduševila publiku izvođenjem svoje pesme “Marry the Night” koju je izvela u nešto umerenijoj crnoj kombinaciji i s crnom beretkom na glavi.

18 KOMENTARA

  1. Sta se cudite!Pa navikli smo na njene kreacije.A za MTV EMA kad joj se nije videlo ni lice?I to je normalno.Ona samo hoce da se razlikuje od drugih.Gaga queen

  2. Na prvoj slici bi bila ok (sto je cudno za nju -.-“) da nema ono odvratno preko glave…na trecoj slici je malo u fazonu kese za djubre, ali mi se svidja haljina!

  3. Grozna je? HAHAHAH pa jel se po tome gleda licnost osobe?! :P 

    Justinu Bieberu je za najvecu gledanost na Youtubeu trebao Ludacris. Jenifer Lopez je trebao Pitbull. Eminemu je trebala Rihanna. Shakiri je trebao fudbalski publicitet. A Lady GaGi? Njoj su trebali Little Monsteri! ♥

    P.S Odelo ne cini coveka! ;) 

    A SAD ODJEBITE HEJTERI! 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.