518
Lady GaGa kao kraljica u Indiji

Lady GaGa kao kraljica u Indiji

518
SHARE

Lady GaGa ipak se nije u Indiji pojavila u haljini od kupusa, kako se predviđalo, već je na pres konferenciju uoči svog nastupa izgledala poput kraljice.

GaGa je obukla asimetričnu večernju haljinu indijsko-američkog dizajnera Naeema Khana, a na glavi je imala periku oblikovanu u punđu, u bojama indijske zastave. “Kraljica” je sedela na prestolu, pila čaj i razgovarala s novinarima o svom nastupu na otvaranju trke Formule 1 u Nju Delhiju.

“Može se reći da sam indijski hippie. Naporno sam radila tako da je svaki moj nastup drugačiji. Izgradili smo posebnu pozornicu za nastup u nedelju što je nešto potpuno novo u Indiji”, rekla je GaGa. Ona dodaje dodaje kako joj je Indija jako lepa zemlja, ali najlepši su joj sami Indijci.

14 KOMENTARA

 1. cek bre polako @ilovegossipgirlblairxoxo prva sam pitala sa Justina……….. prvo on pa onda GaGa !!!!! oki….??? cekaj svoj red !!!

 2. xaxaxaaxa demi varas see/……………………. oni koji se drogiraju i prave skandale nisu justinu do kolena aa ne obrnuto…………………………………….

 3. Ahahahhaha xD
  Tvoje misljenje mi je totalno nebitnooo :D
  A i sta ona radi to tebe nije briga, vazno je da ima PRELEP glas i zna da peva za razliku od tog ”malog” koji ima zenski glas… :D 
  Ali u svakom slucaju svako ima pravo na svoje misljenje ;)

 4. joj sta se svađate i Justin i Lady gaga su posebni po necemu…. u ostalom ovdje se spominje samo lady gaga Justin nema nikakve veze sa ovim ….

  PS: demi justin nema zesnski glas nekada je imao

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.