Start Stars Kylie Minogue: “Duet s Britney bi bio sjajan”

Kylie Minogue: “Duet s Britney bi bio sjajan”

SHARE

Prelepa australijska pevačica ovih dana je održala spektakularni koncert u Parizu ali i poželela saradnju sa Britney Spears.

Australijska pop princeza pred fanovima je izvela čak 25 pesama, uključujući hitove s novog albuma ali i klasike kao što su “Slow”, “Spinning Around”, “What Do I Have to Do?”, “Confide of Me” ili “Can’t Get You Out of My Had”.

Kylie kaže da je obožavateljka Britney i da bi njihov zajednički projekat postigao veliki uspeh. Za časopis Metro, Australijanka je izjavila: “Mislim da je ona sjajna. Srela sam je ranije i uverena sam da bi naša saradnja bila sjajna”.

42-godišnja pevačica dodaje da ne može da prestane sa slušanjem novog albuma Britney Spears. “Na deluks ediciji nalazi se pesma “He About To Lose Me” koja je u mojoj glavi kad idem na spavanje”, rekla je. “Puštam je na svom kompjuteru i hoću samo da kažem koliko mi se dopada”.

Pričajući o svom novom projektu, Kylie kaže kako želi da se okrene novom zvuku: “Puno razmišljam o tome, ne znam da li ću opet napraviti pop album. Radila sam akustične verzije mojih pesama i njihove različite interpretacije. Dobila sam sjajne reakcije, pa možda uradim nešto na taj fazon.”

OSTAVI KOMENTAR