582
Kristen Stewart prelepa u crnom na londonskoj premijeri “Praskozorja”

Kristen Stewart prelepa u crnom na londonskoj premijeri “Praskozorja”

582
SHARE

Robert Pattinson, Kristen Stewart i Taylor Lautner posetili su britansku premijeru svog novog filma.

Kristen se odlučila za dugu crnu haljinu s šljokicama, pa nije bilo šanse da ostane u senci svojih kolega. Glumica je trenutno zauzeta radom na filmu “Snežana i lovac” koji će se pojaviti sledećeg leta.

Njena koleginica Charlize Theron hvali 21-godišnju glumicu rečima kako je ona jako iskrena i nije je briga za mišljenje drugih ljudi o njoj.

27 KOMENTARA

  1. Hhahahhahaahhahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaahhaahhahahahhaahhahahah, link to chicagonow.com ,toliko o njenoj lepoti,
    Svejedno,mislim da neko ko se bavi poslom kojim se ona bavi ne sme sebi da dozvoli da izgleda kako ona izgleda. A ona izgleda kao da se drogira zadnjih 20 godina,mrsava je uzasno,kosa joj je masna,i to ne bi smela da dopusti sebi jer je fakticki placena zbog svog izgleda i posao oj je d aizgleda lepo i odmereno,kako na filmu tako i ovako,jer je ona uzor mladima,valjda?

    • Ona nije placena da glumi zbog svoje lepote,vec zbog svoje perfektne glume.Da,ona je prelepa,to misli ceo svet,tako da…ispala :D Naravno da ne izgleda kao da se drogira WTF?Kod nje je najbolje sto izgleda prelepo i kad je sva svoja,nemora da se nesto tu napickava kao sve one kurve.Prelep osmeh. :D Veliki uzor!  Hahaha pateticno je to sto si napisala….

  2. @belle Bleck… totalno se slazem sa tobom… ona je najbolja…. u glumi je definitivnio medju barem prrvih 20 na svijetu….
    a sto se tebe tice budibogsanama…nemoj da se**S…..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.