Start Stars Ko su najbolje odevene žene sveta?

Ko su najbolje odevene žene sveta?

SHARE


Čuveni časopis Vogue objavio je listu najbolje odevenih žena sveta, a na njoj je bilo nekoliko velikih iznenađenja.

IAKO su mnogi očekivali kako će titulu najbolje odevene žene u 2010. godini poneti zvezda serije “Gossip Girl” i miljenica “ledene kraljice” Anne Wintour, Blake Lively, spomenute dame nema ni među top 20 po izboru časopisa Vogue.

Najbolje odevenom u ovoj godini je proglašena Alexa Chung, za koju Kate Phelan, modna direktorka Voguea kaže: “Ona oseća stvarnu glad za modom i voli da se oblači u zavisnosti od trenutka. Svojim omiljenim dizajnerima Miu Miu i Chanelu uvek daje svoj dašak geek chica”.

Druga je “oličenje starog holivudskog glamura” Angelina Jolie, koja, piše Vogue, “ultimativno izgleda moćno i seksi”, a treće mesto na ovoj prestižnoj listi pripalo je glumici Carey Mulligan.

Zvezda “Harry Pottera” Emma Watson našla se na šestom mestu, a u Vogueu navode kako je uspela da se odmakne od slike slatke male devojčice spremne za matursko veče. Na 10. mestu ove godine se našla Kate Moss, koju je isti časopis ranije ove godine proglasio modnom ikonom dekade.

Lady Gaga, koja svojim modnim stilom, ako ništa drugo, privlači jako puno pažnje, našla se na 13. mestu Vogueove liste, dok je američka prva dama Michelle Obama svrstana na 15. mesto. Top 20 listu ove godine zaključuje Victoria Beckham za koju u Vogueu kažu: “Čini se da je konačno pronašla svoj stil. Prava formula je jednostavnost i to na njoj pali”.

20 najbolje odeevenih žena u 2010. godini po izboru časopisa Vogue:

1. Alexa Chung
2. Angelina Jolie
3. Carey Mulligan
4. Edie Campbell
5. Elisa Sednaoui
6. Emma Watson
7. Freja Beha Erichsen
8. Josephine de la Baume
9. Julia Bestoin Roitfeld
10. Kate Moss
11. Kate Winslet
12. Keira Knightley
13. Lady Gaga
14. Lara Stone
15. Michelle Obama
16. Michelle Williams
17. Olivia Palermo
18. Rosie Huntington – Whiteley
19. Samantha Cameron
20. Victoria Beckham

OSTAVI KOMENTAR