Start Stars Kim se brzinski spremila za Oskare

Kim se brzinski spremila za Oskare

SHARE

Kim Kardashian blistala je na oskarovskom afterpartiju kod Eltona Johna u tamnoplavoj haljini Jaya Mendela, ali tvrdi da se nije preterano dugo spremala.

“Bilo mi je potrebno oko tri sata. Ali ne u kontinuitetu. Stala sam i jela, obavila nekoliko poziva, bilo je to lenjih tri sata”, izjavila je starleta za US Magazine.

Za razliku od brojnih zvezda koje biraju nakit prema haljini, Kim kaže kako je svoju haljinu odabrala prema svojim safirnim naušnicama. “Kad se zaigrate s nakitom i potom nađete pravu haljinu, sve se složi”, rekla je zvezda rialiti šoua.

Iako je pojavljivanje na Eltonovom partiju stvar prestiža, Kim ističe kako joj je najvažnije što je zabava bila održana u svrhu borbe protiv AIDS-a. “Kad sam bila mala, jedna od maminih prijateljica umrla je od AIDS-a. Stoga sam od malih nogu svesna koliko je ta bolest teška. Zaista je kul što je Elton iskoristio svoje ime za nešto što mu je toliko važno. Blještavilo i glamur su u redu, ali kad dođete na događaj koji je posvećen dobrom cilju, sve je još bolje”, tvrdi Kim Kardashian.

OSTAVI KOMENTAR