904
Kim Kardashian u haljini iz svoje nove modne linije

Kim Kardashian u haljini iz svoje nove modne linije

904
SHARE

Lepa Kim Kardashian snimljena je kako izlazi iz studija u kojem se snima “David Letterman show” na Menhetnu, sa sestrama Khloe i Kourtney.

Kim je na sebi imala izazovnu usku haljinu leopardovog uzorka koja joj je stajala kao salivena i crne cipele s vrtoglavo visokom potpeticom. Devojke su već davno zaključile da su same sebi najbolja reklama, pa se verovatno zbog tog razloga Kim i odlučila za ovu haljinu.

Naime, ova haljina jedan je od glavnih modela iz njihove nove modne linije Kardashian Kollection, koja će se uskoro naći na policama butika u Americi, a navodno postoji i lista čekanja za odevne predmete koje devojke nose na reklami za kolekciju.

24 KOMENTARA

  1. Ona je suvise zaobljena, ima obline, ali ne one zenstvene, nego one ogromne.Ja nju inace volim, prelijepa mi je, kolekcija im je odlicna, ali ovu haljinu mogu da opisem sa samo “vec vidjeno”.Skoro svi dizajneri imaju animal print u svojim kolekcijama i haljina je obicnog kroja koju bi napravio bilo koji dizajner pa cak i ja koja sam laik za dizajniranje.Ali ostatak stvari iz kolekcije su divne i nosive!

  2. Haljina joj je prelepa. I bas nije fora da bude mrsava ko sve manekenke,jer to izgleda odvratno. Sto puta je lepsa ovako,punija… ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.