1258
Kim Kardashian: Potpuno nesvakidašnja kreacija!

Kim Kardashian: Potpuno nesvakidašnja kreacija!

1258
SHARE

null

Ove nedelje slavna rijaliti zvezda bila je u Kuvajtu gde je otvorila lokal u jednom tamošnjom šoping centru, a u prvom planu bila je njena odeća.

null

null

Kimi se odlučila za futurističku haljinu čiji je deo bio iseckan, pa je sve izgledalo zaista jako neobično. Ako se oko izreza u predelu oko grudi i laktova može diskutovati, mislimo da se njen zlatni pojas i bele štikle sa zlatnim špicem pun pogodak!

null

null

14 KOMENTARA

  1. kreacija kao kreacija je divna,ali mi se ne svidja kako njoj stoji zbog velikih kukova,debelih ruku,i konjaste face :s

  2. Kim mi je skroz bezveze…zaista…nisam je nikada podnosila…nekako mi je skroz antipaticna!Moje misljenje…Haljina kao haljina je skroz ok,mislim neobicna je…Ali mislim da nekako njoj ne stoji narocito zato sto ima siroke kukove :O ;)

  3. Meni se veoma dopada, obožavam futirističke haljine.Ovo izdanje Kim Kardashian je totalno nesvakidašnje i po meni je totalno super.Pogotovo mi se dopadaju cipele, koje su totalno šik.Inače, meni Kim važi za jednu od najljepše obučenih poznatih ličnosti na svijetu. 

  4. Stikle su joj prelepe!!!Ja bas i nisam veliki fan ,,futuristickih haljina” tako da bi meni super izgledala da nije imala te rukavcice ili sta vec.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.