Start Stars Kevin Jonas se oženio juče!!!

Kevin Jonas se oženio juče!!!

SHARE

SIPAUSA30050435_000056

Fanovi Jonas Brothersa – velika vest! Svi koji volite Kevina Jonasa srce će vam se raspasti na sto delova: najstariji od Jonas braće, Kevin, OŽENIO SE U SUBOTU!

Image Hosting by imagefra.me

Kako javljaju američki mediji, Kevinova izabranica je dugogodišnja devojka Danielle Deleasa. Ceremonija je održana na Long Ajlendu u Njujorku, juče. ČESTITAMO OBOMA!

Image Hosting by imagefra.me

Porodica i prijatelji, uključujući naravno Nicka i Joea, bili su tu da podrže brata u njegovom verujemo, najsrećnijem danu do sada. U gostima je bila i Demi Lovato, koja je romantično povezivana sa Joe Jonasom.

Image Hosting by imagefra.me

Kevin i Danielle: Ona je bivša frizerka iz Nju Džersija. Njih dvoje se zabavljaju od 2007. godine, nakon što su se upoznali na Bahamima. Oboje imaju 22 godine.

Image Hosting by imagefra.me

Iako je Kevin megapopularan širom sveta, njihova duga veza je bila sakrivena od očiju javnosti. Uspeli su da zadrže privatnost tako što su se veoma retko pojavljivali na crvenom tepihu zajedno, niti su se pojavljivali na bilo kakvim javnim skupovima kao par.

Image Hosting by imagefra.me

Kevin je zaprosio Danielle prošlog leta i to tako što joj je upao u njenu kuću u Nju Džersiju i kleknuo na jedno koleno na njenom pragu…

Ahhhhh, romantično!

ŽELIMO IM SREĆU!

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR