769
Kelly Brook – na biciklu može i u štiklama

Kelly Brook – na biciklu može i u štiklama

769
SHARE

U zdravom telu zdrav duh. Lepa glumica učestvovala je u akciji promocije vožnje biciklom ulicama glavnog grada Velike Britanije.

Lepotica je za ovu priliku odabrala roze kombinaciju koja baš i nije idealna za ovu aktivnost, ali nema sumnje da je u njoj izgledala odlično.

Ideja pokreta “Skyride” jeste popularizacije vožnje biciklom a u ovim akcijama svake godine učestvuje na desetine hiljada Britanaca.

Dok kod nas nažalost raste popularnost skutera čiji vlasnici često krše saobraćajne propise i bezobzirno jurcaju stazama namenjenim za bicikliste i pešake, u zapadnim zemljama zavladao je potpuno suprotan trend, pa mnogi čak i na posao odlaze ovim prevoznim sredstvom.

Na taj način, ne samo da se stiče kondicija i dobra linija, već se štedi i novac na gorivo odnosno pomaže se očuvanju okoline, što je posebno bitno u inače prezagađenim gradovima. Da li i vi lepe letnje dane koristite za ovaj vid rekreacije?

8 KOMENTARA

  1. ovo nije vožnja bicikla. ovo je više poziranje na biciklu xD smeh,poza,sve je veštačko ;) voziti biciklo u štiklama…ludaaaa kelly

  2. AHAHHAHAHAHAAH,……Boze…boli nju uvo xD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.