Start Stars Ke$ha: Divlja devojka pokazala nežniju stranu

Ke$ha: Divlja devojka pokazala nežniju stranu

SHARE

Ke$ha je odlučila da nam ovog puta pokaže nešto novo, pa se za naslovnicu februarskog broja magazina “Seventeen” slikala u nešto nežnijem izdanju nego što smo navikli.

Na naslovnoj strani pevačica pozira u nežno ljubičastoj haljini, sa romantičnim vencem u kosi i preslatkim mačetom u rukama.

U intervjuu koji je dala za magazin, Ke$ha je progovorila i o nekim kontraverznim temama, poput biseksualnosti. “Ne volim samo muškarce. Volim ljude. Pol nije bitan, bitan je duh koji izbija iz osobe sa kojom ste.”

Ke$ha je istakla da ne toleriše kada neko nekoga vređa ili napada po seksualnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. “Moj mlađi brat ima 13 godina i nejga vređaju jer muca. Ne tolerišem ljude koji ismevaju druge. Sećam se svake osobe koja mi je rekla da nešto ne mogu da uradim jer sam ružna ili debela. Čak i kada sam izašla iz svoje ‘čudne’ faze, kada sam skinula protezu i naučila kako da se oblačim odgovarajuće za moje telo, ljudi u muzičkoj industriji su mislili da nikada neću moći da uspem. To je jedan od razloga zašto sam novi album nazvala ‘Warrior’ (Ratnik). Možete da budete žrtva i da im dozvolite da vam unište dušu, ili možete da im dokažete da nisu bili u pravu.”

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR