Start Stars Katy Perry: “Slava je nešto odvratno!”

Katy Perry: “Slava je nešto odvratno!”

SHARE

U editorijalu za Teen Vogue, mlada pevačka zvezda tvrdi da mrzi slavu koju joj je doneo uspeh, insistirajući na tome da je to samo “odvratni nus produkt” onoga što radi.

null

Katy iza sebe ima nekoliko teških meseci jer se razvela od Russella Branda u decembru, a sad priznaje kako joj je muka komentara o njenom privatnom životu. Za Teen Vogue ona je izjavila: “Već mi je muka od toga da budem slavna! Nisam umorna od stvaranja. Slava je čini mi se, samo odvratni nus produkt onoga što radim.”

null

“Slava je kao divlja životinja. Može da te voli i onda da te napadne…Ali zaista, prestala sam da se obazirem na to što ljudi misle. Ako pokušaš da svima pružiš sve, na kraju ćeš biti totalno zbunjen.”

null

Pop zvezda priznaje kako želi da ostane dostupna svima koliko god je to moguće, ali ne može da razume zašto neki njeni obožavaoci počinju da plače kad je sretnu. “Kad upoznam fanove koji plaču, ja im kažem ‘Smiri se, nema razloga za plač. Neću te ujesti ili napasti te ili ti ispuniti tri želje. Hajde samo da se družimo i dobro provedemo.”

null

OSTAVI KOMENTAR