383
Katy Perry sija u svom prvom editorijalu za časopis Elle!

Katy Perry sija u svom prvom editorijalu za časopis Elle!

383
SHARE

Katy_Perry_Elle_UK_September_2013_002

A sad nešto malo drugačije – Katy Perry je za potrebe snimanja editorijala za britansko izdanje časopisa Elle odlučila da svoju tradicionalno šarenu garderobu zameni za mračniji, pankerski izgled.

Katy_Perry_Elle_UK_September_2013_001

Katy_Perry_Elle_UK_September_2013_003

Katy_Perry_Elle_UK_September_2013_004

Složićeš se, Katy i u ovakvoj varijanti izgleda zaista odlično, a pevačica se hvali kako misli da je sve dobro ispalo jer je pre tri meseca odlučila da ostavi alkohol i kafu. “Jednostavno sam želela da blistam na toj naslovnici”, ispričala je pevačica gostujući u šou Jaya Lenoa.

Katy_Perry_Elle_UK_September_2013_005

Katy_Perry_Elle_UK_September_2013_006

Katy_Perry_Elle_UK_September_2013_007

Katy_Perry_Elle_UK_September_2013_008

Autor: Life Content
FOTO: Elle

13 KOMENTARA

  1. Katy je prelijepa na ovim fotografijama, nakon fantastičnog editorijala koji je uradila za “Vogue” moram priznati da ni editorijal za “Elle” ne zaostaje, iako je totalno drugačije. :) ♥

  2. Bravo, želim da ti se od ♥ što pišeš konačno malo više o Katy Perry, ali ima još nekih vijesti koje nisu objavljene. :D

    Nakon fantastične kampanje kada je kamionom reklamirala novi album “Prism” koji stiže u Americi u prodaju 22. oktombra, a 27. oktombra će biti u prodaju širom svijeta, počelu su spekulacije kako će se zvati i kada će biti objavljen prvi singl. Sada su zvanične informacije procurele u javnost. Prvi singl će se zvati “Roar” i biće pušten na američke radio stanice 9. avgusta, a u prodaju stiže 13. avgusta. No, to nije samo nova vijest jer je Katy nezaustavljiva. Stigao je i teaser za njen novi, 3 po redu parfem “Killer Queen” koji dosta podsjeća na kampanju Beyonce za njenu turneju Mrs. Carter Show. Parfem će se u Americi u prodaju naći 24. avgusta, a u Evropu stiže 28. avgusta. Promotivnu fotku možete pronaći na netu. Takođe, Katy je postala i najmoćnija žena na twitteru, jer trenutno ima više od 40 miliona pratioca. Ona je 2 najmoćnija osoba na ovoj društvenoj mreži, odmah nakon Justina Biebera. A sada još nešto o albumu, mediji spekulišu da je na ovom albumu Katy sarađila sa fatalnom Britney Spears i da njih dvije imaju duet. Međutim, do sada se nijedna od pjevačica nije oglasila povodom ovih medijskih spekulacija. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.