377
Katy Perry ponosno šeta verenički prsten!

Katy Perry ponosno šeta verenički prsten!

377
SHARE

Katy Perry svima ponosno pokazuje svoj verenički prsten sa velikim dijamantom, a očigledno je ponosna i na svoju figuru koju je utegla u usku haljinu sa leopard printom.

Perry trenutno menja Dannii Minogue kao sudija gost u novoj sezoni američke emisije “The X Factor” u kojoj se biraju nove pevačke zvezde, a vodiće i Teen Choice Awards!

Nema odmora za Katy!!!

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

24 KOMENTARA

  1. Halo ja se vise nemam zivaca svadati sa tobom zato dosta))Samo mi na ovo odgovori..Ko je uspesniji Lady ILI Katty??Hej ti tvrdiš da mi govorimo laž da Katty ne kopira Gagu ma daj ako mi grešimo ne greši pola sveta(kopira je u spotovima)
    koja voli Gagu više nego Katty pa onda pola sveta laže???a samo ti govoriš istinu???

    • I ti meni ideš na pičkin živac, pa ništa!!! Obe su uspešne. Nijedna nije bolja. NA istim su talasnim dužinama. Možda je drugi kopiraju (miley cyrus, christina aguilera,…) ali Katy ne. Nisi upravu. Potpuno se drugačije oblače, ponašaju, Katty se udaje, a Lady Gaga je sama, pravi sranja da bi pisali svaki dan o njoj. Ketyne spotove: I kissed a girl, hot and cold, waking up in Vegas, thinking of you. sa bilo kojim od Lady Gage?
      One su nebo i zemlja….

  2. DEBILI. ONA I TREBA DA BUDE PONOSNA NA SEBE!!! NAŠLA JE ČOVEKA SA KIM HOĆE DA PROVEDE ŽIVOT!!! A VAŠA LADY GAGA, NEĆE SKORO, JER JE IDIOT. I NIKO JE NEĆE!!!

  3. Lady GaGa je 100000000000000000000000000000000000000000000000000 puta bolja od Katy. Samo to imam da kažem. Neću da se svađam zbog gluposti. Ja samo iznosim svoje mišljene. ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.