458
Katy Perry na stranicama Voguea: “Ponovo ću biti voljena”

Katy Perry na stranicama Voguea: “Ponovo ću biti voljena”

458
SHARE

Katy_Perry_-_Annie_Leibovitz_Shoot_-__Vogue_USA_2013__002

Predivna Katy Perry mnogo puta je povređena u ljubavi, ali u editorijalu za časopis Vogue otkriva kako i dalje veruje da će pronaći pravu osobu za sebe.

Katy_Perry_-_Annie_Leibovitz_Shoot_-__Vogue_USA_2013__001

Katy_Perry_-_Annie_Leibovitz_Shoot_-__Vogue_USA_2013__003

Govoreći o svom bivšem mužu Russellu Brandu, Katy je istakla: “On je pametan čovek, stvarno sam bila zaljubljena u njega kad sam se udala. Hajde samo da kažem kako se nisam čula s njim otkako mi je 31. decembra 2011. godine poslao poruku da želi razvod. Priznajem da postoji i moja odgovornost – često sam bila na putu, ali pozivala sam ga da mi se pridruži i vraćala sam se kući kad god sam mogla.”

Katy_Perry_-_Annie_Leibovitz_Shoot_-__Vogue_USA_2013__006

Katy_Perry_-_Annie_Leibovitz_Shoot_-__Vogue_USA_2013__005

Katy_Perry_-_Annie_Leibovitz_Shoot_-__Vogue_USA_2013__004

Brutalno iskrena Katy je i prema svom povremenom dečku, Johnu Mayeru. “Luda sam za njim. Sve što mogu da kažem jeste da on ima divan um, divan um i izmučenu dušu. Moram da shvatim zašto me privlače takve osobe”, kaže pevačica i dodaje: “Nisam u vezi, sama sam. Moram biti srećna kad sam sama i zaista i jesam srećna. Verujem da ću ponovo biti voljena, na pravi način. Znam da sam vredna toga.”

IZVOR: Life Content
FOTO: VOGUE

12 KOMENTARA

  1. Ma Katy je divna preljepa je na slikama.Ona je moj idol volim nju najvise i naravno da je vredna da je vole nacice ona neki bolji od Russela i Johnu !!! KatyCats su us tebe.<33333333333 :******

  2. Zaista mislim da je ovo jedan od najboljih editorijala ikada za magazin Vogue. Katy izgleda predivno na ovim slikama, i sigurno će i ona uskoro pronaći svog princa na bijelom konju. Takođe, možda je bolje što je trenutno sama jer radi na svom 4 studijskom albumu koji bi trebao da ugleda svjetslost dana ove godine. Jedva čekam! :) 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.