317
Katy Perry: Billboardova žena godine!

Katy Perry: Billboardova žena godine!

317
SHARE

 

Muzički magazin Billboard proglasio je Katy Perry ženom 2012, godine, a pevačica je privukla svu pažnju na zvaničnom proglašenju, koje je magazin  organizovao juče u Njujorku.

 

Katy je nosila zanosnu dvenu haljinu i još jednom je dokazala da zaslužuje ovu laskavu tituli. Ona krasi i naslovnu stranu specijalnog izdanja Billboard magazina: Women in Music. U intervjuu je rekla da je ovo veliko priznanje za njenu karijeru, pogotovo jer su prethodnih godina ovu titulu nosile zvezde poput Beyonce i Taylor Swift.

Na pitanje kakav je osećaj biti uzor devojkama širom sveta, Katy je odgovorila: “Ne dopada mi se izraz ‘uzor’. Više volim da koristim reč ‘inspiracija’. Reč ‘uzor’ je kao da vas stave na pijedestal koji niko ne može da dostigne. Ja kao neko ko želi da postane umetnica u veoma mladom uzrastu, ni ne razmišljam o tome da sam nekome uzor. Ali sam definitivno razmišljala o tome da budem inspiracija. Tako da se nadam da sam mnogima inspiracija, posebno u mogledu moje poslovne etike i moje sposobnosti da prevaziđem prepreke.

11 KOMENTARA

  1. Predivna, kao i uvijek.Mogu definitivno reći da je Katy moja inspiracija, u svakom pogledu.Toliko je savršena, sve šta uradi je perfektno.Svaki singl, video, sve je savršeno.Definitno se mogu pohvaliti time što sa KatyCat. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.