Start Stars Kate Winslett kao seksi zavodnica

Kate Winslett kao seksi zavodnica

SHARE

Kate Winslett pokazala je svoju seksi stranu u novom broju Glamoura.

Lepa glumica pozirala je u seksi kombinacijama koje su naglašavale njenu ženstvenost i seksipil. Naglasila je odličnu liniju i vitki struk, no isto tako priznala i kako nije oduvek imala idealnu težinu.

“Kada sam bila puno teža, ljudi su mi govorili da imam prelepo lice. Bio je to gorak kompliment, jer kao da su hteli da kažu kako ono ispod vrata ništa ne valja”, izjadala se glumica. Ona je sada zadovoljna svojim izgledom i kaže kako nikada ne bi išla na neku plastičnu operaciju.

Kate se osvrnula i na jednu od najvećih večeri u svom životu, ono kada je 2009. godine dobila Oskara. “Bila sam dete koje nikada ni u čemu nije bilo prvo. Nisam mogla najviše da skočim ili najbrže da trčim. Tako da sam se, kada sam dobila Oskara, osećala kao da sam osvojila sve nagrade u jednoj noći”, ispričala je lepa Kate.

Prošle se godine rastala od supruga Sama Mendesa, s kojim ima decu. Upravo su joj oni najvažniji u životu. “Bitno mi je da im usadim neke prave vrednosti. Želim da znaju koliko su srećni zbog svega što imaju. Kada, na primer, lete prvom klasom, želim da znaju da je to povlastica. I mislim da mi to uspeva. Često od osoblja u avionu čujem kako imam sjajno odgojenu decu i tada bih se najradije rasplakala od ponosa”, kaže Kate.

OSTAVI KOMENTAR