281
Kako je GaGa postala GaGa…

Kako je GaGa postala GaGa…

281
SHARE

36018PCN_Gaga

Lady Gaga je pravo čudovište (monster) u svojoj potrazi za slavom. Pevačica hita ”Paparazzi”, koja je nedavno nominovana za pet Grammy nagrada, uvek je sanjala da postane zvezda i bila je odlučna da uradi šta god je potrebno da postane uspešna i slavna.

Image Hosting by imagefra.me

“Bila sam neustrašiva u svojim ambicijama. Imala sam san da postanem zvezda.”

Image Hosting by imagefra.me

”Ostavila sam porodicu, školu i rekla da želim da uspem sama. Radila sam odjednom tri posla kao konobarica. Bila sam prilično dobra u posluživanju italijanske hrane u visokim štiklama.”

Image Hosting by imagefra.me

Zvezda ”Poker Face-a”, kojoj je pravi ime Stefani Germanotta, takođe nam rekla nešto i svom nadimku. Objasnila nam je da su je prijatelji upoređivali sa Freddijem Mercuryjem, čiji je bend, Queen, imao hit ”Radio Gaga”. Lady GaGa objašnjava:

Image Hosting by imagefra.me

”Prijatelji su počeli d ame zovu Gaga. Rekli su mi da sam vrlo teatralna i da, iako sam u pop mzuici, postoji umetnički elemanat u mojim performansima, isto kao i kod Freddija Mercuryja. I rekli su, ”Ti si Gaga”.

Ah, konačno znamo odakle joj to ime…

Image Hosting by imagefra.me

20 KOMENTARA

  1. i ti bi trebala se malo pozabaviti svojim pisanjem jer pišeš horrible!!!vidjela sam u drugim topicima kako si nepismena…

  2. lady gaga je moja omiljena pevacica znam sve o njoj prelepa je MRAK ma lady gaga je ZAKON veoma je COOL lady gaga volim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!! <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.