500
Kakav osmeh! Presrećna Rihanna predstavila svoju modnu kolekciju

Kakav osmeh! Presrećna Rihanna predstavila svoju modnu kolekciju

500
SHARE

null

Rihanna je pokazala da itekako ima smisla za modu jer je ovog vikenda na londonskom Fashion Weeku predstavila svoju River Island kolekciju.

null

null

null

RiRi se pojavila u savršenoj maloj crnoj haljinia sa lica nije skidala iskreni osmeh dok je posmatrala modele koji šetaju pistom u njenim kreacijama. Pevačica kaže da joj se najviše sviđa to što je njena kolekcija vanvremenska. “Volim to što stvari koje nosite sad možete nositi i za 10 godina a da se ne vidi kom vremenu pripadaju”, rekla je. Da li se tebi dopada neka od ovih RiRinih kreacija?

null

null

null

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

17 KOMENTARA

  1. +7 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA,PERKA and NENAD) *_*)

    Svaka kombinacija je savrsena bas kao i RiRi! :D *_* <3<3<3

  2. Rihanna je krajnje predivna na ovim slikama.Vidi se na njenom licu iskren osmeh, stajling joj je dobar.Dopada mi se njena kolekcija River Island, sve u svemu sasvim je korektno sa obzirom na to da je ovo njena prva kolekcija.Mada, iskreno u kolekciji nema materijala koji me je oborio sa nogu, ali moram priznati da RiRi itekako ima smisla za modu. :)

  3. To je naša Riri! Uvek vedra i sa osmehom. ;) Najviše mi se sviđa druga kombinacija jer je energična. ^^ RihannaNavy zauvek!

  4. Sranje je!Ne kolekcija i sve to ,to je savrseno,nego zato sto predpostavljam da nema da se kupi kod nas!
    Da li mozda neko zna ovde da li moze da se naruci nesto od ovih stvari jer ima nesto sto mi se mnogo svidja? :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.