1762
Justin i Selena se ponovo okušali kao dadilje

Justin i Selena se ponovo okušali kao dadilje

1762
SHARE

Justin Bieber i Selena Gomez ovih dana uživaju u Malibuu u društvu Justinove porodice. Iako su još premladi za osnivanje sopstvene porodice, Justin i Selena neprestano su u društvu dece.

null

null

null

Među njima su i Justinovi maleni polubrat i polusestra Jaxson i Jazmyn. Mladi par uživa u igri s decom i neprestano šetaju unaokolo s klincima u naručju pa tako pomalo “vežbaju roditeljstvo” dadiljajući ih.

null

null

36 KOMENTARA

  1. Kako su samo slatki. I pogledajte Selenu kako uživa sa Justinovim polubratom i polusestrom. Vidi se da se ne pretvara i da je stvarno savršena za njega. :)

  2. Na petoj slici…Preozbiljno je dete shvatilo Supermena…Neka vezbaju,sve mi deluje da ce ona da traju,i jako mi je drago…Sad ,posle one Mariah Yeater, Selenu svi,hvala Bogu,vole… <3

  3. jao boze sad svi voli selenu,mn bole kurac,al jbg napalili ste se mng bravo stavio samo lepe slike,ima jedna gde se ova nagla da uzme dzastinovog brata i videle su joj se cega ,ustvar ima ovde gde chuchi sa otvorenim nogama i drzi njegovog brata

  4. joj Ana loves Bieber.. pa sta ako se Seleni to desilo nije namjero to uradila .. i meni  se jednom to desilo kad sam bila  na moru.. kakvih ima pjevacica koje pjevaju polugole na koncertima i sta sve rade a ti se nakacila Selene .. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.