1504
Justin Bieber: Kome još treba majica zimi?

Justin Bieber: Kome još treba majica zimi?

1504
SHARE

null

Šta se ovih dana dešava sa Jusom? Mediji još ne prestaju sa pričom o njegovoj čudnoj kombinaciji koja je uključivala ljubičaste pantalone sa printom leopardove kože a on je nastavio da iznenađuje javnost.

null

null

Jus je noćas imao nastup u Birmingemu nakon čega se u ranim jutarnjim časovima vratio u svoj hotel u Londonu, izgledajući pomalo izgubljeno. Jus je te večeri već počeo da proslavlja svoj 19. rođendan a u hotel je po vrlo hladnom vremenu, ispraćen bez majice i sa spuštenim pantalonama, koje samo što mu nisu spale! Malo kasnije, Justin je sa svojim društvom posetio jedan restoran u gradu, gde je slavio svoj rođendan. Iako tvrdi da mu nije devojka, s njim je ponovo bila 17-godišnja Ella-Paige Roberts Clarke, a britanski mediji tvrde da su ona i Jus definitivno par, ali da to još uvek kriju.

null

null

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

35 KOMENTARA

 1. JUS JE TAKOOOOOOOOO SLATAK. KOME TRBA JOS MAJICA? <3 <3 JUS VOLIM TE NAJVISEEEEEEEEE NAA SVEEEEETTUUU!!!!!!!!!! <333333333 TAKO SI SLADAK I PRE SVEGA ZGODAN I IMAS PRELEP GLAS

 2. Kao prvo : sta vas briga sta on nosi i kako to nosi ?! On ce se prehladiti (nedaj Boze) a ne vi !
  Kao drugo : Zar on nemoze imati PRIJATELJICU ?! Helou , zivimo u 21. vijekuu ! O.o :O
  Kao trece : zgodan je zar ne ? Msm ipak je to moj decko xD :D <3 
  Bez uvrede … 

  Juju samo napred ! <3

 3. ”Mediji još ne prestaju sa pričom o njegovoj čudnoj kombinaciji koja je uključivala ljubičaste pantalone sa printom leopardove kože”  Fascinantno, stvarno fascinantno. VAU.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.