476
Justin Bieber: Rasturanje na Jingle Ballu

Justin Bieber: Rasturanje na Jingle Ballu

476
SHARE

null

Pop megazvezda Justin Bieber nastupio je pred svojim fanovima u glavnom gradu SAD, Vašingtonu, a u okviru prazničnog muzičkog festivala.

null

null

null

Jus je naravno izveo hitove s aktuelnog ali i prošlih albuma, a stigao je i da se pohvali svojim trbušnjacima koje je pokazao devojkama u prvim redovima. Biebs je kao što znamo trenutno na svetskoj turneji, ali ipak stiže i na festivalske nastupe širom Amerike.

null

null

21 KOMENTARA

 1. Draga LOVE YOU MILEY, zar ti nemaš svoj život? Idi i gledaj onu glupaču od Miley, a Jusa ostavi na miru. On bar zna da peva za razliku od nje. Pre nisam mrzela Miley, ali sad hoću, samo zbog TEBE!!! Nova si na ovom sajtu i samo ostavljaš negativne komentare. Vređaš svakoga- i Jusa, i Taylor i Selenu i sve talentovane osobe. Idi više i ne dosađuj!

 2. E, DA! Zaboravila sam! Prouči lekciju u udžbeniku za srpski jezik: KONGRUENCIJA REČI U REČENICI. Prevod, samo za tebe, : Slaganje reči u rečenici! Pozdrav!

 3. mene ovo nekako podsjeca na scenske nastupe michaela jacksona.samo sto je on bio car i imao je veze sa  muzikom,da se razumijemo

 4. ”Draga” JBfan kao prvo tvoj konficijent gluposti je na najvisem nivou CESTITAM znaci bravo sto si je zamrzela zbog mene BRAVO BRATE BRAVO AJMO APLAUZ kao drugo pa naravno da imam zivot kao sto imam i ovaj hobi.Joj pa to je strava bolje peva od nje mnogo mi je drago a kao poslednje nisam ja nova nego si ti ja sam ovde od aprila meseca tako da samo opusteno tebra uzivaj….

 5. Ne, dušo, ja gledam ovaj sajt od pre godinu dana. Ti, molim te, nemoj počinjati svađu. Što se tiče koeficijenta gluposti, da vidimo ko ima bolje rezultate na takmičenjima.
  BIOLOGIJA: išla 2 puta: 1 mesto i 2 mesto
  SRPSKI JEZIK: išla 5 puta: redosled mesta: 3,1,2,2,3
  ISTORIJA: išla 2 puta: 2,3 mesto
  Republičko takmičenje baletskih i muzičkih škola: 2. nagrada i primljena u Teatar Milanske skale, ako, naravno, znaš šta je to…
  I još nešto: da si ti i malo pametna, ne bi koristila izraze kao što su tebra itd..

 6. Brate, zgodan je on ali ne shvatam zasto ba svakom koncertu pokazuje svoje telo? Kao da se hvali… Evo sad drzi koncerte a na sebi ima samo pantalone…Nemam ja nista protiv njega, ali preteruje.

 7. ljudi zasto on ne bi pokazivao svoj stomak pa makar mu i salo ispalo, kad fanovi ludeeeee prostooo, on im samo cini uslugu

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.