Start Stars Justin Bieber proglašen najboljim igračem na NBA All-Star vikendu!

Justin Bieber proglašen najboljim igračem na NBA All-Star vikendu!

SHARE

Tinejdžerska pevačka senzacija proglašena je za najboljeg igrača na utakmici slavnih koja se održava u okviru NBA All-Star vikenda.

Bieber je zabeležio osam poena, četiri asistencije i dva skoka za tim Zapad, koji je izgubio sa 54-49, ali je to ipak bilo dovoljno da ga publika izabere za MVP-ja susreta održanog u Los Anđelesu

[youtube 4ZrIDbaJv7U]

Legenda NBA lige, Scottie Pippen, zabeležio je 17 poena za pobednički tim, a Bieberu je za uspomenu ostavio blokadu u trećoj četvrtini utakmice.

Justin, koji je nosio crnu majcu ispod svog dresa, veći deo utakmice borio se sa šorcem, koji je za njega pre ličio na bermude, jer mu je očigledno bio prevelik. Ipak i pored toga uspeo je da napravi nekoliko lepih driblinga i asistencija ka slavnim NBA igračima Jalenu Roseu i A.C. Greenu, a svemu je dodao i jednu trojku.

“Ja samo jurcam napred-nazad” rekao je Bieber u intervjuu za vreme utakmice. “Ja u stvari kontrolišem ceo svoj tim. Šalim se u stvari”. Na 30 sekundi do kraja, Justin je preuzeo odgovornost na sebe i šutirao trojku koja je mogla da poravna rezultat, ali je promašio.

Njegovi saigrači u timu bili su Zac Levi iz serije “Chuck”, R&B pevač Trey Songz, reper Romeo Miller i Rob Kardashian, brat čuvenih sestara Kardashian. Lamar Odom, koji je oženjen sa Khloe, istakao je da je zadovoljan Robovom partijom:”Dobro je, nije obrukao familiju”.

OSTAVI KOMENTAR