1073
Justin Bieber proglašen američkim izvođačem godine: Hvala Eminemu, slušam ga od treće...

Justin Bieber proglašen američkim izvođačem godine: Hvala Eminemu, slušam ga od treće godine

1073
SHARE

U nedelju uveče u Los Angelesu dodeljene su American Music Awards muzičke nagrade. Mladi 16-godišnji Justin Bieber odneo je čak četiri. “Ovo je veliko”, isprva je uzbuđeno izjavio pevač. Nakon toga je zahvalio muzičaru Usheru koji mu je mentor. “On mi nije samo mentor, on mi je najbolji prijatelj i veliki brat”, zaključio je dodavši kako mu je i reper Eminem bio velika inspiracija. “Hvala i Eminemu, bio mi je inspiracija, njega sam prvi put čuo kad sam imao samo tri godine”.

[youtube uw0PkKts5PY]

Fanovi su na online anketi za nagradu izvođača godine mogli birati između Lady Gage, Ke$he, Eminema i Katy Perry. Osim toga dobio je i nagradu za najboljeg novog izvođača, pop izvođača i najdraži američki muzički album. I Usher je dobio dve nagrade te večeri, najbolji muški soul izvođač i najbolji R&B izvođač.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Nicki Minaj takođe nije prošla neopaženo iako nije odnela ni jednu nagradu. Osim što je privlačila pažnju svojim neobičnim izgledom, Nicki je prekinula najavu za najbolju R&B izvođačicu te najavila svoj nadolazeći album. Nagradu je odnela Rihanna, koja je izignorisala Nickine upadice te je još i lupila po guzi.

[youtube Tv5OHHv67EU]

Taylor Swift, koja je za tu veče promenila svoj imidž, bila je nešto suptilnija dok je primala nagradu za najbolju country izvođačicu te se zahvalila obožavaocima. Prošle godine odnela je čak pet nagrada, dok je ove godine odnela samo jednu. Black Eyed Peas proglašeni su pop rock bendom godine, Muse su najdraži američki alternativni bend, Shakira najbolja latino izvođačica, Michael Buble je najbolji savremeni izvođač, a Lady Antebellum najdraži country bend.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

107 KOMENTARA

  1. Justinov uzor Eminem??? Hahaha dobro me je nasmejao haha! Mislim Eminem reper i sve to, a ovaj mali… Mozda ste pogreshili mozda mu je uzor EMINEMA hahaha! Bieber fanovi (ne fanovi zachina nego Justina) izvinjavam vam se shto vredjam ovog “savrshenog” kako vi kazete dechaka ili devojchicu shta god, ali pomirite se s tim da svaka faca ima anti fanove i da su ukusi razlichiti i da nama savrshenstvo predstavlja neshto drugo, a ne ovo shta god da je… Pozzz svim anti fanovima Justina Biebera!!!

    • znas sta ljubomorni stvore da bi ucinio svima uslugu ne komentarisi najjljepseg decaka na svetu. a to sto su svi djecaci opsednuti s tim da njih djevojcice nisu ni pogledale zbog normalnog tinejdera……..:p

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.