465
Justin Bieber krenuo na svetsku turneju, pozlilo mu za vreme nastupa

Justin Bieber krenuo na svetsku turneju, pozlilo mu za vreme nastupa

465
SHARE

Jus je za vikend nastupao u Glendejlu, Arizona ali mu se zdravlja za vreme koncerta naglo pogoršalo.

null

null

null

Nakon uvodnog nastupa Carly Rae Jepsen, na scenu je stupio Justin koji je nakon prvih sat vreme odjurio sa scene. Kad se vratio izvinio se zbog toga rekavši publici: “Žao mi je, usporiću malo stvari.” Ipak, nije mu bilo ništa bolje, pa je za vreme izvođenja pesme “Beauty and a Beat” okrenuo leđa i povratio po bini. Nakon toga ponovo je izašao sa scene, ostavljajući Beliebere da čekaju.

null

null

null

Vrativši se kasnije on je objasnio: “Teško mi je znate, ne osećam se sjajno i povraćam pred gomilom ljudi. Da li ćete me voleti i pored toga? OK, želeo sam da vam priredim najbolji šou ikad, da li vam smeta da ga završim?” Nakon uspešnog završetka šoua, Beibs je na svom Twitteru otkrio uzrok problema: “Mleko je bilo loš izbor! Lol”.

null

null

null

27 KOMENTARA

  1. Okej, ne zelim da sporim, sa doticnim clanom se ne slazem i trebali biste da takve likove sklonite sa sajta. Ono sto meni konkretno smeta je sto se svaki komentar zavrsi uvredama na licnoj osnovni ili prozivkama da nemamo pravo da napisemo svoj stav o bilo kojoj temi, jer je on apriori negativan?

    Ovde se to konstantno dogadja sa nekoliko izvodjaca. Lepo je braniti omiljenu licnost, ali sve ima svoje granice i trebali biste da budete neutralni po tom pitanju. Kada zelim nesto da napisem, nekoliko minuta pre toga moram da razmislim kako cu srociti tekst kako me neko ne bi prozvao niskim uvredama i osuo paljbu po meni.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.