328
Justin Bieber ispunio san trogodišnjem dečaku

Justin Bieber ispunio san trogodišnjem dečaku

328
SHARE

Justin Bieber ovih dana je zauzet i na poslovnom i na emotivnom planu, ali mu to nije smetalo da ispuni san jednog dečaka i da sa njim odgleda košarkašku utakmicu.

Justin je sa tribina gledao meč između LA Clippersa i Boston Celticsa u društvu trogodišnjeg Chrisa Paula II, sina košarkaša Clippersa Chrisa Paula, koga je to što gleda meč sa svojim idolom oduševilo.

“Nemaš pojma kako si obradovao Chrisa večeras… Hvala ti od srca na tome. Ne zna šta da radi od sreće,” napisao je Chrisov tata nakon meča na Twitteru, nakon čega je usledio još jedan tweet kojim je pokazao koliko je njegov sin uživao te večeri: “Prva stvar koju mi je rekao nakon utakmice nije bila ‘Dobar meč, tata”, nego ‘Tata, upoznao sam Justina Biebera, on je moj prijatelj!'”

IZVOR: Life Content

38 KOMENTARA

  1. Neznam zašto se nemože ovdje da pošalje link.. imaš li twitter, ask ili bilo šta ( osim fb ) gdje mogu da ti pošaljem ? :)

  2. RESPECT for JUSTIN!!!!Belieber sam zato sto je jako human i darezljiv i zato sto ispunjava zelju na bilo koga..jako ga voliiiim..ali OCU I JAAAAAAAA :”(

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.