824
Justin Bieber i Selena Gomez: Svako na svoju stranu

Justin Bieber i Selena Gomez: Svako na svoju stranu

824
SHARE

Po svemu sudeći bivši par proveo je sredu na potpuno različite načine, pa je tako Jus isprobavao svoj motor dok je Selena obilazila bolesnu decu u bolnici.

null

null

Justin je dan posvetio zabavi pa smo ga videli za upravljačem moćnog motora, dok je na sebi imao trkačku opremu. To je očigledno dobar način da se malo opusti od stalnih novinarskih pitanja vezanih za raskid.

null

null

Sa druge strane, Selena je odlučila da provede s onima kojima je njena pomoć potrebna, pa je posetila medicinski centar u Dalasu. Ona je vrlo rado razgovarala sa okupljenim fanovima, a kasnije obišla i decu koja borave u ovoj ustanovi.

27 KOMENTARA

  1. Dok Selena obilazi bolnice i brine se i pomaže.Justin se tamo negdje zabavlja i nebrine se o nikome .Selena je zakon i svi to znamo.Koliko hoćete vi meni možete proturječiti,ali jedno je istina.

    JUSTIN-Gubitnik i luzer

    SELENA-PRINCEZE I NAJ NAJ BOLJA PJEVAČICA

  2. Jel znate vi da je Justin dan zaljubljenih 2011 proveo sa bolesnom decom u bolnici, a 2012 sa Avalannom? Jel ste slusali pesmu Pray i gledali video? Jel znate da se osisao i njegova kosa prodata za milione koji su dati u dobrotvorne svrhe? Jel znate koliko je novca u svom zivotu donirao? Ne znate, jer da znate ne biste pricali to sto pricate -.-

  3. Slažem sa Swaggy. Ne krivite Justina za sve. Ne kažem da on nije kriv. Oboje su podjednako krivi za raskid, iako su bili lep par. Jako volim Jusa i uvek ću biti na njegovij strani. Uostalom, ne mora svaki put biti u poseti nekoj bolnici. Može čovek i malo da se zabavi. Selena to radi da bi ispala dobrica… BEZ UVREDE SELENATORIMA.

  4. O boze zar je sad bitno ko je vise pomagao??? Oboje su pojednako,po meni… Msm Sel je u UNICEF-u a Jus stalno donira neke pare…Moze im se… Volila bih da se pomire…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.