Start Stars Justin Bieber: Fantastičan šou u Londonu u senci kritika

Justin Bieber: Fantastičan šou u Londonu u senci kritika

SHARE

null

Ovo nisu najbolji dani za Justina Biebera. Nakon raskida sa Selenom Gomez usledili su i brojni napadi tabloida na njega, a noćašnji koncert u glavnom gradu Engleske, samo je pogoršao situaciju.

null

null

null

Naime, Jus je noćas nastupao u londonskoj O2 Areni. Vrata su bila otvorena posetiocima još u 18.30 h a Biebs je treba da nastupa u 20.30h. Međutim, na razočaranje brojnih Beliebera, Jus je kasnio neverovatnih 2 sata, pa je šou krenuo tek u 22.30! Mediji javljaju da su Jusa prilikom izlaska na scenu dočekali brojni zvižduci i drugi vidovi negodovanja.

null

null

null

Izveštaji čak govore da su mnogi fanovi zaspali čekajući ga, dok su drugi u suzama napuštali koncert nakon samo par pesama, jer ih ujutro čeka škola. “Unesrećeni su bili i mnogi roditelji jer im je žao njihove dece koja su zbog škole morale da propuste pola koncerta”, napisala je jedna obožavateljka.

null

null

Sa druge strane, jedan insajder tvrdi da Jus nije kriv – on navodi da je koncert navodno trebao da počne u 21.30h i da je Biebs kasnio samo pola sata. Nama se nekako čini da bi domaći Belieberi Jusa čekali i danima, samo da se konačno pojavi u našim krajevima!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR