Start Stars Justin Bieber: Briga za fanove na prvom mestu!

Justin Bieber: Briga za fanove na prvom mestu!

SHARE

SIPAUSA30055340_000026

Justin Bieber je zaista kul momak – neodoljiv, talentovan i pun brige za svoje fanove! Petnaestogodišnji pevač nedavno je bio toliko zabrinut za sigurnost publike na svom koncertu u Los Angelesu, da je u sred pesme napravio pauzu kako bi proverio da li su svi u sali OK.

Justin je zastao tačno na polovini pesme „Favorite Girl“, tokom nastupa ispred tržnog centra Citadel Outlets 14. decembra, i zamolio publiku da se pomeri unazad. „Neko će se povrediti,“ upozorio je svoje verne fanove. „Molim vas, napravite korak nazad. Neću nastaviti pesmu i prekinućemo koncert ukoliko se ne pomerite unazad.“

Show u LA-ju lako se mogao pretvoriti u reprizu Justinovog koncerta održanog 20. novembra u Long Islandu, kada je jedna obožavateljka završila u bolnici nakon stampeda koji je nastao kada se Bieber pojavio na pozornici. Međutim, ovoga puta Justin je naučio lekciju i rešio da preduzme vanredne mere opreza. Osim što je mesto održavanja koncerta pomereno na prostrani parking ispred tržnog centra, Justin je angažovao i tri vozila hitne pomoći te nekoliko desetina bolničara za slučaj nesreće.

Uprskos svim bezbednosnim merama, Justinovi fanovi su i dalje bili rešeni da mu priđu što bliže, pa je već na ulaznoj kapiji stvorena velika gužva, u kojoj su mnogi plakali, padali u nesvest pa čak i povraćali. Negde na polovini koncerta, novinari su pomereni iz ograđenog prostora ispred bine, a na njihovo mesto došli su bolničari i obezbeđenje, kako bi devojke koje su bile prignječene na ogradi bezbedno prebacili sa druge strane. Iako niko nije bio ozbiljno povređen, Justin je i dalje bio veoma zabrinut.

Nakon koncerta, mladi pevač je pripadnike obezbeđenja i ljude iz svoje pratnje pitao da li ima povređenih jer je želeo da sa njima lično razgovara. „Samo sam želeo da se zahvalim svojim fanovima i upitam ih da li su dobro.“ U međuvremenu, jedna grupa obožavalaca toliko je lupala na prozore „zelene sobe“ da su organizatori morali da pozovu dodatno obezbeđenje.

Upitan kako podnosi teret slave s obzirom da ima samo 15 godina, Justin je odgovorio, „Ne znam. Ja sam samo običan klinac.“

Lepo i skromno od tebe, Justine, ali čini nam se da vriska 15.000 obožavateljki govori drugačije.

OSTAVI KOMENTAR