Start Stars Još jedan sjajan editorijal za Nicole Scherzinger

Još jedan sjajan editorijal za Nicole Scherzinger

SHARE

Prelepa pevačica gostovala je u britanskom izdanju časopisa Cosmopolitan gde se pojavila u nekoliko interesantnih izdanja.

null

O svojoj inspiraciji:
“Moja mama mi je sve. Nedavno je došla u Britaniju a ja sam je odvela na X Factor audiciju u Njukaslu. Bio je to njen prvi pečat u pasošu. To je bilo zaista posebno. Mislila sam da će to biti previše za nju, ali bila je tako uzbuđena!”

null

O svom krugu prijatelja:
“Volim ljudi ali sam stidljiva i ostajem u jednom krugu. Družim se sa istim ljudima – oni me kapiraju i uz mene su u dobru i zlu. Moja sestra je u toj grupi takođe. Svaki dan se čujemo. Važno je poveravati se prijateljima – kad ste zbunjeni ili se osećate sami oni vas podignu. Baš smo nedavno bili u Meksiku i sjajno smo se zabavljali. Jedna prijateljica je bila toliko bleda da je rekla, “Idem na sunce”. Do kraja dana bila je potpuno crvena, a mi smo se toliko smejale.”

null

O tome šta je naučila kako članica grupe Pussycat Dolls:
“Naučila sam da prihvatam sebe. U tim autfitima nisam mogla da se sakrijem! Bilo je kul biti u ženskoj grupi, oslobađajuće je kad pored sebe imaš sestru da ti pruži podršku.”

null

OSTAVI KOMENTAR