619
Jessie J u “normalnijem” izdanju

Jessie J u “normalnijem” izdanju

619
SHARE

Britanska pevačica sve je šokirala kad je na Isle of Wight festivalu nastupila u nečemu što nisu ni farke ni teksas šorc, a sad se odlučila za nešto manje upadljivo.

Photobucket

Photobucket

Pred polazak za Beograd, Jessie je nastupila na BBC Radio 1 festivalu u Hackneyu gde se pojavila u tesnim prugastim pantalonama, načičkanoj beloj teksas jakni i Jeffrey Campbell Lita cipelama s platformom. Malo boje u svoj izgled Jessie je dodala obukavši još jednu skraćenu majicu – pevačica je s razlogom ponosna na svoje trbušne mišiće i vrlo rado ih prikazuje.

Photobucket

Photobucket

Inače, Jessie je na ovom skraćenom nastupu izvela sledeće numere:

Do It Like A Dude
Who’s Laughing Now
Rainbow
Nobody’s Perfect
Never Too Much
Abracadabra
Price Tag
LaserLight
Domino

Photobucket

Photobucket

16 KOMENTARA

  1.  Jessie J  ima lepe pesme , ali ima i grozan stil oblacenja … Mislim da se obukla kao da zivimo u proslom VEKU !!! 

  2. Yippie, sad’ će me mama, peglat’, kako Jessie, može biti normalna, a ja ne! hahahahhahahhahahah lol :) :D :P lol <3

  3. mrzim bravo zauvek nikad necute kupiti mmmmmmmmmmmmrrrrrrrrrrzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm ttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja jako volim jessie j

  4. ocu drake-a na posteruuuu i michaela jacksonaaaa!!!!!!!! <3<3<3<3 a jessie j mnogo volim super pevacica ima super glasss mnogo vrediii i super joj je stil..,.msm to je onaaa!!!!! :) :) :)

  5. Jessie je preslatka!Ni meni se ne svidja njen stil na ovom koncertu,inace joj super stoji i jedna je od modnih ikona!Prelepa je kao i uvek i dobro iskominovano!JESSIE J GREAT SINGER!!!>333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.