Start Stars Jermanie Jackson: Da li iskorišćava Michaelovu smrt!

Jermanie Jackson: Da li iskorišćava Michaelovu smrt!

SHARE

burazer1 F5 SIPA_00582990_000007
Više od milijardu televizijskih gledalaca širom sveta 7. jula 2009. godine pratilo je prenos iz Los Anđelesa. U Staples centru održavala se komemoracija za pokojnog Kralja popa. Zatim je na binu stao Michaelov brat Jermaine (54). Drhtavim glasom izveo je Michaelovu omiljenu pesmu “Smile”. Na kraju nastupa oslonio se belim štrasom ukrašenom MJ rukavicom na mikrofon. Glas ga je izdao, dok su mu se niz obraze slivale krupne suze. Ovaj čovek oplakuje svog mlađeg brata. Svet je dirnut… Devet nedelja kasnije, 9. septembar je, a Jermanie sedi na konferenciji za štampu u Londonu. Ponovo plače pred kamerama i maramicom briše suze. Dan kasnije ista scena u Berlinu, a zatim još jedna u Beču. Sve scene liče jedna na drugu! Nekako se stiče utisak da Jermaine ipak ne žali toliko za bratom koliko bi hteo da verujemo u to! Jesu li njegove suze lažne? Činjenica je da se od Michaelove smrti ovaj 54-godišnjak predstavlja kao oficijelni predstavnik Jackson porodice. Uloga koju bi insajder pre namenio sestri MJ LaToyi (53). Ipak, Jermanie se pojavljuje pred kamerama, neprestano daje intervjue i folira da je u žalosti! Prvi je koji je 48 sati posle Michaelove smrti izašao u javnost sa idejom da se Kralj popa sahrani na napuštenom “Neverland Ranchu” u Santa Inez Valeju u Kaliforniji. Očigledno, sasvim mu je svejedno što Michael nije više nikada hteo da se vrati na Neverland. Ali, ni to nije dovoljno, samo malo kasnije objavio je da želi da organizuje koncert sećanja za svog preminulog brata. I to ne u Los Anđelesu, Las Vegasu ili Londonu, već ispred dvorca Šenbrun u Beču. Zašto baš u Austriji, to samo on zna. Jermanie vidi svoju šansu, jer sada može da se predstavlja kao veliki zastupnik i naslednik Kralja popa. Očigledno je da mu prija medijska pažnja. Razglasio je da će na tribjut šou doći svetske zvezde Madonna (51) i Whitney Houston (46), a one o tome nisu ništa znale! Kada se sve pokazalo kao debakl, Jermanie se nije povukao: odmah je u igru uvukao Michaelovu sirotu decu! Kako bi ostao u udarnim vestima, plasirao je informacije da će Prince Michael (12), Paris (11) i Blanket (7) pevati na koncertu posvećenom svom ćaletu! Kakva glupost! Michael to nikada ne bi dopustio! Deca nisu ni muzičari ni pevači, a MJ nije hteo da se bave šoubizom ni pod kakvim okolnostima. Nastao je pravi rat u klanu Jacksonovih! Najpre kada je Jermanie morao da otkaže tribjut šou u Beču jer je sve više zvezda otkazivalo nastup, a sada treba da nadoknadi za koncert u junu 2010. godine u Londonu. Baš katastrofa! Šta se krije iza ovih Jermainovih čudnih aktivnosti? Jedan poznanik porodice otkriva: “Michael i Jermaine nikada nisu imali dobar odnos. Jermaine je bio ljubomoran na Michaelov uspeh!”
Sve je počelo još tokom detinjstva. Mali Michael je još 1968. godine maznuo starijem bratu ulogu lead pevača u grupi Jackson 5. Jednostavno, imao je više talenta! Kada je MJ kasnije kao umetnik obarao rekorde, Jermanie je skoro otkačio! Sve to vreme on je imao jedan hit “When The Rain Beginns To Fall” i to davne 1984. godine u duetu sa Pia Zadorom. Nekoliko godina kasnije, 1991. godine, video je kao vreme svoje osvete, jer je tada pesmom “Word To The Badd” stigao svog popularnog brata! Želeo je da profitira na Michaelov račun. U tekstu postoji stih: “Ti usamljena superzvezdo, ne misliš više na ljubav, već samo na svoje hitove!” Posle ovoga, odnos među braćom je narušen. Jermanie danas u svakoj prilici naglašava kako je imao super odnos sa Michaelom: “Bili smo veoma bliski. Privatno smo provodili mnogo vremena zajedno, odlazili smo na piknike sa čitavom porodicom…”
Želi da izvuče korist za sebe jer sa Michaelovom smrću on ponovo progovara! Verovatno će uskoro izdati singl ili album i sanja o Jermanie Jackson šou programu! Takođe, želi da zarađuje na Neverlandu koji sada hoće da pretvori u javni spomen park. “Najradije bih tamo preselio Michaelov kovčeg!” Fanovima je samo ostalo da odmahuju glavom…

OSTAVI KOMENTAR