439
Jennifer Lopez: Promotivne aktivnosti u Las Vegasu

Jennifer Lopez: Promotivne aktivnosti u Las Vegasu

439
SHARE

MwtvS

Jennifer Lopez baš zna kako da organizuje svoje vreme! Prelepa pevačica i glumica je nakon dodele Billboard muzičkih nagrada ostala u Las Vegasu i predstavila svoju poslovnu saradnju s jednim mobilnim operatorom.

Anms7

K5hIl

J.Lo izgledala je sjajno u krem haljini dugih rukava dok je pričala o svom novom poslovnom projektu koji je okrenut latinoameričkoj zajednici. Ona će biti ne samo promoterka ove akcije, već i šef marketinga i kreativni šef. “Kao moderni Latinosi, mi stvari radimo na drugačiji način, uključujući tu i kako kupujemo mobilne telefone”, konstatovala je Jenny.

vy7zI

T3BK

IZVOR: Life Content

9 KOMENTARA

  1. predivna je…a bravo zasto nisi pisao o nastupu JLo na dodeli 2013 billbaord music awards koji kriticari ocenjuju kao jedan od najboljih ove godine, kao i o njenom izgledu na plavom tepihu i stage-u koje kriticari takodje hvale, posto si pisao o drugim zvezdama

  2.  @lallalalallalalla aj ne seri ti mnogo, ona je najbolja zena na svetu i nemoj sledeci put da tako nesto cujem o njoj !!!

  3. Bravo, slazem se sa @JLover stvarno zasto nimalo ne pises u bravo casopisu o njoj stvarno bi ti bila puno zahvalna i presrecna!! Ja nju mnogo volim i ona mi je omiljena pevacvica i glumica i sugurno bi se obradovali mnogi njeni fanovi! 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.