220
Jennifer Lawrence i Bradley Cooper na žurki pred Oskare

Jennifer Lawrence i Bradley Cooper na žurki pred Oskare

220
SHARE

Jennifer Lawrence i Bradley Cooper prisustvovali su pre dva dana u Los Anđelesu žurki pred svečanu ceremoniju dodele Oskara, koja je zakazana za nedelju.

Glumački par, koji je dobio brojna priznanja i pozitivne ocene kritike za uloge u filmu “Silver Linings Playbook” zadovoljno su pozirali fotografima i družili se sa ostalim zvanicama tokom večeri.

Ovih dana pojavile su se i glasine da će i Jennifer i Bradley glumiti u novom filmu Davida O Russela, koji je režirao i “Silver Linings Playbook”. Slavni režiser rekao je da uživa sarađujući sa glumicom: “Jennifer poseduje vrstu humora koji nam je svima u ekipi olakšao rad. Ona je najposvećenija osoba koju poznajem. Posvećena je porodici, i oni su joj bili istinska inspiracija za njen lik i integritet. Kada glumi, to uvek izgleda tako jednostavno.”

Izvor: Life Content

11 KOMENTARA

  1. Slatki su oboje.Jedva čekam da pogledam u bioskopu film “Silver Linings Playbook”, jer je stvarno dobio odlične kritike.A takođe, jedva čekam u okombru svetsku premijeru drugog dela filma “The Hunger Games” u kojem Jennifer igra glavnu ulogu. :)

  2. Pa pravilno je reci zurki, ne zurci, i to nema veze s padezima, vec s glasovnim promenama. Koliko ja znam…Ne zelim da te ispravljam ili tako nesto, mozda sam se ja zbunila, cisto onako kazem. ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.