293
Jača od bolesti: Miley nastupila na rođendanu Muhammada Alija

Jača od bolesti: Miley nastupila na rođendanu Muhammada Alija

293
SHARE

Njen nastup na događaju kojim se obeležava 70. rođendan legendarnog boksera bio je vrlo neizvestan, ali je Miley ipak uspela da se oporavi na vreme.

null

null

U poruci koju je za vikend objavila na Twitteru, ona je napisala: “Uzbuđena sam zbog večerašnjeg događaja :) Sjajno je imati Johnzo Westa i Liama za mojim stolom”. 

null

null

Inače, proslava rođendana bila je i ujedno i humanitarno veče, na kome su zvezde prikupljale novac za negu osoba obolelih od Parkinsonove bolesti, među koje spada i slavni sportista.

null

null

16 KOMENTARA

  1. Savršena je i ona a i haljine.Cura ima ukusa,zna šta valja.Priznajem da se neko vrijeme grozno oblačila,ali sada je *____________* preprepresavršena.

  2. Ona je uvijek savršena. Jako je snažna osoba i uvijek je humanitarna. Ne trpim kad neko sudi o Miley na osnovu onog ‘skandala’ za 18. rođendan. 

  3. @Blahblah,Miley je na twitteru objavljivala da se ne oseca dobro,i da sto pre mora da ozdravi kako bi nastupila na ‘Celebrity fight night’ :) Obozavamm je :)

  4. Recima nemogu opisati koliko je volim. Prelepa je, talentovana i najbolji uzor koji sam ikada mogla da pozelim. MILEY VOLIMO TE. ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.